20 October 2010

.Syuhh..Syuhh.

Halau anak ayam..
Hik³..
(^_^)

Anda yg x dialukan mmbace blog ni adelah..
Anda!!
Yeahhh..
Anda lah..hehee..
Lihat..
Sememangnye anda..
(anda yg terase diri anda tak layak la..)
Wakakakaa..

Bukan ape..
Takot nanti..
Ade coretan² yg menikam kalbu..
Walaupon tidak ditujukan straight to the point..
Kih³..
Kalau anda rasa tak suke & tak boleh terima caci maki hinaan dlm blog ni..
Dinasihatkan dari pakar perubatan dunia agak blah dari blog ni..
Sebelum mendapat penyakit jantung dan penyakit bahaya yg lain..

Sesunggohnye aq insan biase..
Punye rase xpuas ati..
Punye rase nk mara..
Punye rase nk maki hamon..
Punye mcm² rase la..kih²..
Yg pasti,ape dlm ni ke arah kejujuran tanpa sempadan..
(cehwahhh..hahaa..)
Dan sekurang-kurangnye aku tak cakap belakang macam sesetengah org..
Aku tulis kat blog ni pon takde MENTION nama sesape..
So,anda terasa?
Hilangkan perasa itu yeee..

(^_^)

Dan kpd yg rse leh share cerite kat belog,
Bole la kite saling polow mem polow ekk..
Kalo nk jadik silent reader..
Sukati la kn..
Huhuu..
Dan saye bertanggungjawab sepenuhnye atas cerita yg dibebelkan..
Kerane semua cerita berkaitan diri saye..
Tiada kene mengena dgn yg hidup,nazak,nyawa-nyawa ikan atau mati..
Sekian..

No comments: