26 November 2010

.Sepuloh Budak Hitam.

♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪
Sepuluh budak itam..
blaa blaa blaa blaa..
♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪


Entry ni bkn nk cite pasal lagu sepuluh budak itam..
Hehee..
Cume mau cite pasal budak itam yg aq wat..
(^_^)
Mari sume nengok mane budak itam tu..


10 budak itam ke,budak cokolat?
:D

ini bukan hanjengg ok..
'KO' tu yg hanjengg..upsss..
ini Bebear tau.. :)

mcm² aksi bear ni..
syg wooo nk makan..
:P

Uhhhh..kenape kah bear itu ade 8 je?
Sedangkan tajok nye 10 budak itam?
Ehehee..
Pastinye tukang buat budak itam ni da bedal dlu be4 gambo smpat di snap..
Wakakakaa..

10 comments:

PuPeL said...

nak!!!!!!!!!!!..cepat pos kat aku.
jangan lupe janji kau nk bg aku 1 set cekolat buat hantaran :P

Cik NaDia said...

pupel : ahahaa.. :D
nk bape ekor budak itam?
hehee.. :P
ko kne kwen on 23.03 sme ngn beday aq bru aq bagi..kih3..

n!da said...

nad, nk order utk bezday budak tu 4hb ni. hoho

Cik NaDia said...

nida : ehehee..xde order2..aq xjual..meh kte wat sesame..amacam?aq ajar ko..ko amek aq.. :D

Yan said...

nad nak jugak...toksah bagi kt budak pepel tu...bg kt aku jee...

Cik NaDia said...

yan : ahahaa..ade 8 ekor bear lagi tu..takyah rebut2..kih3.. :D

n!da said...

nk bwt kat mane?
uma ko ke? teringin gak nk blajo.
aku bole je. hohoho

Cik NaDia said...

nida : mane2 pn boleh..ehehee.. :D
kt uma ko kang aq segan lak kn.. :P

sang puteri said...

itu memang bukan hanjeng ngeng.duduk dia je cam hanjeng..tapi comel.kuikui

NaDia Aziz said...

sue : ahahaa.. :D
tp org yg mcm hanjeng msti nmpk tu adelah hanjeng..kih3.. :P

comel kn bontot die tonggek cenggitu?wakakakaa..