17 February 2011

.Vintage Photo Contest.


Yeahhh..dpt ini contest dari ECAH.. :)
Syarat sume tu boleh dibace ngn kelik kat gambo atas tu ok..
Hehee..
Now meh la tgk gambo yg dipertaruhkn kali ni utk kontes vintage ni..
Yg penting..Before 25Feb2011 ni last date nye..hihii..
Wlupun xreti naa nk edit gambo ni..
Belasah jela kn..
Kot2 tokey kontes ttiber tersuke ke..ahahaa.. :D
Da..stop merepek..jom tgk gambo nye lak..

GAMBO 1


before
.
.
.
.
after
< crazee secretary >

pic credit to our fren yg xde dlm ni sbb amek gambo ni la kn..kih3..
EMMA




GAMBO 2
 ↓
before
.
.
.
.
after
< sunset at teluk sengat >



GAMBO 3

 before
.
.
.
.
after
< bunge bunge dan bunge - floria 2010 >



GAMBO 4

 before
.
.
.
.
after

< cendawanpink bersame cendawan beso >



GAMBO 5

 before
.
.
.
.
after
 < miss N..bb D..mr F >








Amacam tokey kontes?
Boleh laa ea terima gambo kat atas tu..
Hehee..
Sangkut 1 gambo menang pn ok..
Ahahaa..
(perasaan jap..)

Peng peng peng..!!
Ketemu di lain entry..
Daa.. :)

Eh lupe lak..
TAG :
 
Shieka 
Aboi
Fieza
Hanida
Misz Eila

(terlebeh sudah..hehee..)

10 comments:

sicKo^ said...

Gud Luck...

NaDia Aziz said...

huhuu..tq..

syuga said...

graciasss..rasa2 nak suh aku jadi phothographer col la aku whakakakaka..

p/s : kamera pinjam ecah..i xder kamera :(.. (jgn ada yg kepochi sudah hehe)

NaDia Aziz said...

emma : ahahaa.. :D
kalo ai yg nk kepochi leh x?
ai kn org jahat..grrrrr..
(sila takot cpat..hehee..)

aBoi said...

uiks...aboi? aboi tu aku ke orang lain yang ko tag? hehe

NaDia Aziz said...

aboi : ahahaa..ko la dayah.. :D

Lovely Fieyza said...

huhu.. aku harap gambo yg ada aku tu akan menang..
kui3..
ngape mu tag aku..
aku tak pandai ngedit2

NaDia Aziz said...

fieza : blasah jela weh..kah3.. :D
ramai yg msuk kontes tu..kompom aq xmng..g pn mmg xpnh mng pon..hahaa..
just for fun katanye.. :)

kamarukom said...

tenkiu 4 joining my contest cik cendawan!! ;)
sori lmbt bru leh komen hehe
gudlak ye ^o^

cendawanpink said...

kamarukom : hik3..tengkiu..bg mng haa..kah3.. :D