17 March 2011

.10 Tahun Ok.

Tajuk pelik-pelik gini..
Mesti rse aku aneh kn..
Ahahaa..
Xdela..korang penah x..
Xjumpe seseorang tu LANGSUNG dlm masa 10 tahun?
Uishhhh..
Aq ttibe nerbes dowhhh..
Sebab mau jumpe kawan lama ni..
Kalau ade rezeki..
Dapatlah aku jumpe kawan perempuan aku tu sabtu ni..

Cemane aku kenal?
Masa tahun 2001 ok..
Time tu aku pertandingan silat kat Sabah..
And kontijen Johor tido kat asrama sekolah kawan aku ni..
So,dari situ la ukhuwah terjalin..
Cehwahhh..asal ayat gua berbunge lak ni..
Jumpe kawan perempuan,bukan lelaki pon..hahaa..
Kawan aku tu atas aku setahun..
Pangkat kakak la kan..
And semalam die konvo kat PICC..
Omaigod..
Rasa mcm tak caya je..

Cemane la aku nak cakap nanti ek..
Wakakaa..
Sedangkan aku tak pernah pun bual ngn kawan aku tu..
(iye,sebab aku pemalu..kih3..)
Korang..doakan aku tak malu nak bercakap ekk nnti..
Hehee..
And doakan aku tak rasa jahat sgt..
Sebab kawan aku ni jenis yg pakai tudung labuh..
Wuwuwuwwuuu..
Aku dok pikiaq nak pakai baju yg lebih sopan dari biasa..
Yg penting bukan baju kurung or jubah ok..
Kang aq pakai luar office hour..
Takot di consider as a buang tebiat lak..
Abes kne selongkar almari lak ni kang.. :P
Then da pkir-pkir..
Aku nak pakai pashima yg besoOoooo tu laa..
Nampak menutup aurat skit..
Malu wooo kang fmly die tgk anak die kwn ngn org cam aku..kih3..

Nanti kalo da jumpe..
Next week aku cite ekk..
Hehee..




nota kaki ku :
harap jugak slank johorean or jowo x kua ckp ngn org Sabah..
kalo speaking Sarawak ok lagi..da leh ikot..hahaa.. :D




6 comments:

efa said...

cousin aku yg cekgu tu pun knvo kat picc smlm.. die cekgu ke..?

cendawanpink said...

efa : aah la dokk..
grade dri unimas kn?
hahaa..tah2 die knl kot..
kot la kn.. :D

Lovely Fieyza said...

hihi.. semoga segala berjalan lancar.. huhu.. kem salam ea?

cendawanpink said...

fieza : hehee.. :D
jmpe jap je kot be4 die balek.. :P
ok2..t aq ckp miss tulip kem slm..ngee..

Sharienz Sz said...

bestnye dpt jmpa kwn lama..
mesti best kan :)

cendawanpink said...

sha : ehehee..tula pasal..
xtau ni camne nk jmpe..
nerbes.. :D