09 March 2011

.Aku Jahat.

Iye..
Aku jahat..
So??
What??
Huhuu..
Dah tau aku jahat..
Tak yah lah kawan ngan aku..
Dah kata pon jahat..kan..

Jgn nak dok **terkeseng-keseng lagi..
Blah la kan..hahaa..
Tapi sejahat-jahat aku ni la kan..
Takde lah nak busuk hati kat orang..

Sebab ape?
Sebab,kalau seketul daging yg bernama HATI ni kalau rosak..
Kalau start membusuk..
Payah wooo nak ubat..
Pegi spital gomen ke..
Pegi spital swasta ke..
Mmg xleh nk obat la..
Silap-silap boleh masok ICU..
Disebabkan hati yg da membusuk tu..

Sikit pun tak pernah aku nak busuk hati dengan org..
Org ade lori balak,aku takde lori balak..
Ade aku kesah?hahaa..
Kalo sume dah naik lori balak..
Akulah orang yang naik lori sampah..
Ok what..
Hahaa..

Tp aneh binti ajaib la..
Aku yang jahat ni..
Sudi je nak tolong orang..
And memang biasa cenggitu pon..
Time susah,wujudlah aku dalam kesah susah diorang..
Kalo senang?
Lorhh..jadik sejarah gamaknye..
Kih3..
Bukan ungkit,tapi nak bagitau betape jahatnye aku..
Eh,kalau aku jahat..
Memang macam-macam la aku buat kat orang..
Silap-silap hari-hari korang nampak muke aq kat berita pukul 8 mlm tu..
Kes bunoh..kes bunoh..dan jugak kes bunoh..hahaa..
(Tu kalau aku jahat la kan..)

Aku pun tak la baik..
Aku biasa and normal je..
Sebab..kadang-kadang la kan..
Kadang ke?
Selalu la..hahaa..
Selalunye la kan..
Kite tengok orang ni..
Fullamak..!!
Baik sioottt orang ni..
Kompem masok surga..sebijik muka wanita lindungan kaabah..
Tapi............
Wallahualam..
Takmo ahh ngumpat ni kan..
(alaa..bkn aku ngumpat name org..general je kan..)

Lagi aneh..
Orang kata aku kepoh?
Uishhh..bkn kepoh ok..
Cume peramah..kah3..
If aku kepoh..aku dah macam engko..
Macam-macam aku dah canang..
Silap-silap aku boleh tukar profesion ok..
Jadik wartawan melodi..mari terjah!! hahaa..
Even aku simpan banyak luahan hati..
Rahasia hati..
Takde lah aku nak laga-lagakan org..
Contoh :
A ngadu pasal B kat aku..
B ngadu pasal A kat aku..
Aku takde pon nak cakap hal A ke B and B ke A
(paham x?hahaa..)
Tu contoh la kan..kih3..

Sekian kata dari aku yang jahat..
Tak suka aku..
Sile jangan kawan ngan aku..
Aku mati nanti tak bawak kawan ok..
Mati sengsorang je..
Bawak amalan aku je..
(^_^)
aku yang baik..
(org baik tak cakap diri dia baik..)
:P

aku yang jahat..hahaa..

notakepalelutut :
aku suke sangat org cakap aku jahat..
sebab....tettt..adelah.. :D
(byk sbb la ngeng..)

** terkeseng-keseng (javanese) tp dlm BM ape haa?sshnye nk translate.. :)
serahkan pada kawan yg pakar..TQVM..




8 comments:

Lovely Fieyza said...

haha.. nad jahat..
(kau suka kan org ckp kau jahat?)
em.. terkeseng2 tu tak payah la nak translate.. sume org paham kot? ce tnye nida.. die paham x?

n!da said...

maceh. keyboard gomen pnye. hehehe.
masih orang yang same ke nanad?
hohoo

cendawanpink said...

fieza : grrrrr..sile takot..aku jahat ni..kah3.. :D
aah..ssh nk translate betol2..ehehee..mcm ngade2 eaa mksd nye? :P

cendawanpink said...

nida : entah..ramai naa org..hahaa..ade yg sme..ade yg da btukor..kah3..ajegile.. :D

tat!n said...

suke jahat.haha

cendawanpink said...

taty : pic jahat aq mmg betol2 jahat kn.. :D
kalo la aq pakai lipstick camtu..hahaa..

tat!n said...

haha,takot sume larikk je nengok ko.. ;p

cendawanpink said...

ahahaa..tgu aku mekap cenggitu t..kih3.. :D