31 March 2011

.Belasah Isteri Mengidam.

Nah..
Ape ke hal tajuk pagi ni?
Sile refer kat LINK INI
.
.
.
.
.
Ok..da bace?
Huhuu..
So,aku nak coretkan pendapat ni..
Yg pasti ayat kasar super duper power akan kuar..
Ahahaa..
Walaupun aku lom kawen serta ngandong..
Hak perempuan tetap hak perempuan ok..

Haishhh..
Pepagi bace berita ni je rasa berhangennn je aku..!!
Aku tak paham..
Bini tu ngandong sebab SUAMI die jugak kan?
So,dah bini tu ngandong kan anak SUAMI jugak..
Kena lah layan kerenah bini..
Baru bini mintak benda yg mudah nak cari..
Pon nak marah sampai cenggitu..
Mental la agaknye tu..
Kalo yang ttibe ngidam nak melancong 1 dunia camne?
Bodoh punye SUAMI camtu..
Buat anak je reti..
Baru kawen dah nak naik kaki n tangan..
Kalo aku punye laki camtu..
Memang makan penampo Jepon kot..
Keluar sume lah ilmu persilatan aku..
Nusyuz tak nusyuz lain cite..
Asal dapat protect diri and bayi..

Disini aku cop SUAMI yg konon ngaku suami time 'MALAM' je tu as a BACUL..!!
Penat keje camne pon..
Pandai-pandai lah uruskan stress tu..
Ni nak lepas kat bini pulak..
Memang pantang gua..
Tensen pasal org lain..org yg tak salah lak kene..
Memang mintak kene HEMPUK la nama nye tu kn..
 
Kekadang..
Memang betol pon ape org-org tua cakap..
LELAKI ni..sebelum kawen and dapat ape die nak..
Memang SEMUA MANISSSSS belaka..
Dah kawen..yg manis pon jadik PAHIT..

to kengkawan dsk yg da kwen..
kalo korang ngandong..
laki korang wat cenggini kat korang..
meh tepon aku..aku dtg tolong hempuk kan skali..
hehee..tapi aku caye..
suami korang adelah yg terbaik utk korang..
(^_^) diorang takkan sakiti hati korang..
and berusaha menjadi suami mithali utk korang..
so,korang pn kene jadik isteri solehah dan mithali gak.. :)

nota kaki : 
bende bende bende bende alah camni la buat aku pikir lebih SEJUTA kali nak kawen..belum kawen pon banyak masalah..da kawen nanti tak tau la kan..hurmmmm..welkam to Andalusia Club..kih3.. :P so,the kepochi kepochi luar sana yg dok tanye bile aku nak kwen..tanye laa..ade kang aku melenting..jangan try aku melenting..kalah tsunami kt Jepon tu kang..hahaaa.. :D






4 comments:

Lovely Fieyza said...

tulatu.. takut aku nak kawen.. manela jodoh aku nih.. lambat benar..

cendawanpink said...

fieza : kih3..kene carik yg betol2 baik luar dan dalam ni..hahaa.. :D

.::dearsuezana::. said...

hahahahahhah....
bukan kepohci la nad..
"ambik berat" hahahahah
kelakar kan.. soklan tue aku selalu kena... termasuk la bos aku.. dok tnya je... lain la nk bagi 30k.. jam tue gak kawin.... hahhhahahha kwin atas kertas mmg senang..... nk hidup sesama sampai syurga tue bukan senang... huhuhu

Si Tukang Tulis said...

takot siakkkkk!!!