07 March 2011

.Contest Free Photoshoot by Faridism.

Yabeda bedu bediiii..
Dok jenjalan kt blog tadik..(ttibe aq blogwalking..huhuu..)
Tngok kontes ni..
Whoaaa..cm best je kn..
Ngee.. (^_^)
Teruja makcik nk join..
Disebabkn makcik ni photogedix la kan..ahakSs..
Kalo dapat menang ni..
Mmg posing sakan sehari suntuk ahh gamaknye aq..kah3..

 click pic di atas

Dan setelah mengikut syaratnye..
Kena tulis sebab..miahahaa..

Sebab munasebab aku harus menang dalam pemilihan pemenang ni :


SEBAB nye..Dek kerana rupe aq yg hodoh,muke mcm witch..
aku yakin,pasti,sure punye kalo berphotoshoot ni akan jadikkan aq lawo macam model-model..
sebab aq biase photoshoot pakai camera henpon sendiri jek..(T.T)
walaupun aq kategori model drumstick XXX Plus,aq tetap gak nak try masok kontes ni..kah3..
Dan juga sekaligus mencabar kebolehan, kewibawaan,
ke-terror-an FARIDISM Photography..

Dan TEMA yg aq nak..(kalo mng la kn..hahaa..) nak tema KAPEL..nak tunggu kawin buat pre-wed pic lambat g kan..
so kalo dpt feeling-feeling cm kapel artis tu..
ok gak..hohOo..(^_^) 

-ikhlas dari cik cendawanpink..


dia & aku

Ok laa..xmo merepek ngn pjg naa..
Kang pitam lak nk bace..ngee..
Jom tag pulak.. :)

.ATIE.
.SHA.
.FASEHA.







15 comments:

PuPeL said...

nape tak tag aku! nape!! huwawwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cendawanpink said...

pupel : buat je..ko pon di tag..hehee..aq pn xde spe tag..:P

Sumayyah Nadhirah said...

wkakkaka...
(sje je gelak) ahhaha

NUR FASEHA BINTI IBRAHIM said...

ngok...aku dah join kontes ni...(nurul mesti orang tak tau kan ngok tu ape...yo ngomong jowo)..doakan aku menang tau...

NUR FASEHA BINTI IBRAHIM said...

ngok...aku dah join kontes ni...(nurul mesti orang tak tau kan ngok tu ape...yo ngomong jowo)..doakan aku menang tau...

Sumayyah Nadhirah said...

wey aku xpaham..menang dpt duit erk..nk nk !!

cendawanpink said...

seha : ehehee..amin..kalo ko mng..ajak la aq skali kn amek gambo..kah3..jd watermark ko n hubby ko pn jadik ah..wakakakaa.. (^_^)

cendawanpink said...

seha lagi : aah..kte kn sme ngok..kah3.. :D

cendawanpink said...

maya : ish dak ni..ape la yg ko xpaham..mng free photoshoot bnilai $150..ko takyah la wehh..abg ko pn photographer..hehee..

Lovely Fieyza said...

haha.. aku doakan korang semua menang.. aku tanak masuk.. sbb aku tak ready nak photoshoot.. nt aku dah kurus aku join yer.. emm.. agak2 sempat tak? hahaha..

cendawanpink said...

fieza : kih3..tengkiu tengkiu.. :D
kalo mng,leh jadik watermark..hohoOo..

Sharienz Sz said...

sha bru nmpk!!
thanks tag sha!!
insyaAllah sha buat :)

gud luck eh..nice pic :) suke tgk :)

cendawanpink said...

sha : kih3..ok..jgn lpe buat tag tau..ngee.. (^_^)

tqvm..

n!da said...

beb, good luck ea.
aku da malas ar nak join2 contest nih. hehe

cendawanpink said...

nida : ahahaa..awat?
blog pn ko x bkk..
mau nk join eaa..hihii..