10 March 2011

.Contest Gambar Kegemaran Saya.


Salam..
Uolsss..aku join kontes lagi ni..
Hehee.. :)
Kali ni kontes dari Intan Izani..
Korang leh click kat gambo atas tu ok utk mklumat lanjut..

Yg penting..kontes berakhir on 22 Mac..
Ehem ehem ehem..
Esoknye besday aku tau..
Kalo la menang kontes..
Kan best..miahahahaa.. (^_^)

Dan
Gambo yg nak dilekatkan aku utk kontes ni..


my family
(gambo di ambik kat PD)
.
.
.

iye..ni pic family aku suatu ketika dulu..
nape jadi faveret aku?
sebab aku rasa..
'KALAU' family aku sekarang ni masih macam ni..
mesti gembira..
yaa..mungkin..
tak payah la nak jumpe org yang tak sepatutnya..
yang selalu menyusahkan aku..
 tapi..
kehendak Dia..
mana mungkin kita insan lemah ni nak tolak..
semua yang berlaku ada hikmah..
hikmah yang kita sendiri kadang-kadang tak nampak..
kadang-kadang kita tak sedar..
bahawa itu lah hikmah yang diganti Dia untuk aku..
Alhamdulillah..
hikmah yang diganti tu terlalu besar dan bermakna buat aku..
hikmah yang memerlukan ayah aku sebagai galang ganti nye..
Tapi 
andai kata lah hikmah tu dapat aku kongsi dengan ayah..
mesti lebih indah..
(^_^)
Dan 
pastinya aku anak perempuan tunggal..
nak ayah jadi wali..
tapi itu adalah mustahil
dan tak akan pernah terjadi pun
walau 3 billion padu air mata aku curah
walau 2 tangan aku dikerat
walau hidong aku dipindahkan ke tangan
Tetap sama.......
Ayah aku dah takde kat dunia ni..
cuma tunggu kami kat sana je..
ya..
tunggu lah saat itu..
keluarga kami akan bersatu..
doakan family kami..
Aminn.. :)

mau tag kawan ngn nickname '''E''' :
EFA
ECAH
EMMA
(jgn kata tak nampak..wakakakaa..)


notabawah :
aku takkan pernah lupa apa yang berlaku..
aku akan tuntut apa yang dah berlaku..
janji aku.. :)






13 comments:

intan izani said...

menarik! gud luck eh. ;p

cendawanpink said...

intan : wahhh..cepatnye reply..hehee..tengkiu.. :)

Cik TTK said...

sedih lah nad..bab wali tu sama lah dengan aku..sobs3

efa said...

wah..tag aku ke.. tq girl..!

cendawanpink said...

TTK : wuwuuuu..sedey kn jadik anak yatim..ahahaa.. :D
redo tu pnting..kn? :)

cendawanpink said...

efa : aah..sile buat tau..ahakSs.. :)

nur aishah bte abd hadi said...

sedih lor
:(
tabahla ye nadh

cendawanpink said...

ecah : sbb tabah aq masih kat sini,bukan kat london..kih3..
ko kene tag..jgn lpe wat.. :)

Cik TTK said...

redha...tapi sedih jugak...nasib baik aku ramai abang..

cendawanpink said...

TTK : ok pe..ko ade ramai abg..hehee..aq ank sulung wehh..kih3..

Cik TTK said...

adik kan ade..hehehe..boleh jadik wali jugak tu..

TheFusionTea said...

Sebak baca entry ni, gambar yang sungguh bermakna and harap sentiasa berdoa, May Allah bless you.

cendawanpink said...

TheFusionTea :
Thanks tea.. :)
aah..tu je rsenye gamba 1 fmly saye yg lengkap..hik3..