29 March 2011

.Contest I Love Red.

[CLICK BANNER ATAS NI UTK JOIN]

Whooaaaa..
Blogwalking tadik terjumpa contest I LOVE RED ni..
Macam best laaa..
Sebab aku banyak gak amek gambo ngn baju merah..
Kih3..
Merah make me HAWWWTTT..!!
(^_^) ngauummm..
Walaupun aku kompem tak penah menang pon ptandingan kalo ramai naa yg join..tapi aku gigih ok nak masuk and meramaikan kontes berkenaan..kah3..
So..setelah sume syarat-syarat tokey kontes dipatohi..
Nak letak gambo utk kontes lak..
.
.
.
jeng
jeng
.
.
jangan sakit mata
.
.
.

aku yg merah atas karpet merah

hehee..ni time g kenduri kawan opis aku kawen..
merah + itam = aku sangattt suke.. (^_^)
nampak sangat HOTTTT gitu..kah3..
izinkan aku perasan sebentar ok.. :P
walaupun org cakap kulit gelap tak sesuai pakai kaler merah..
ade aku kesah?hahaa..
nak tunggu putih bile leh pakai kaler merah kn..ki3..
ade pun org selalu cakap Merah Mak Ngah..
tp kat aku sile cakap Merah Mak Long..wakakakaa..
sebab aku bukan anak ke-2..tapi anak sulung..hak3..
merapu sudahhhhh.. :P


awek-awek PASUKAN MERAH yg aku nak tag :
SUHAILA
FIEZA
SHARIENZ
SALWANA
ECAH
CIK TTK
(whoaa..terlebeh sudah..)





4 comments:

Cik TTK said...

mak usu tak ade baju merahhhh..camno?terpakse lah merahkan bulu hedung..tak dapek lah den buek..huhuhu

wanna said...

nanad..banyak nyer yang ko tag aku..tapi tak berjawab2 lagik..hahaha..ok nak buat nie..semangat2..hehehe

cendawanpink said...

cik ttk : ahahaa..rambut merah jua boleh join kot..asalkan ade merah katanye.. :D

cendawanpink said...

wanna : aah..sile la buek yee wana..kih3.. :D