26 March 2011

.TAG Hot.


Dok tengok kat wanna, baru aku perasan yg maya pon ade tag aku..ahahaa.. :D
So,mari la membuat tag ini..kih3.. 


1. Adakah kau rasa kau HOT?
 tengok time laa..kalo dlm opis..aku tak HOT..
kalo kua je dari opis,tersangaaattt la HOT..!! :)
ajegile panas wehh..lom nerake g..nauzubillah..

2. Uplod pic kau dari PC sekarang jugak!
3. Cerita pasal gambar tu..
pic ni time sambut besday ngn elsie..
advance pnye selebration..hehee..
sambut kat mid valley je.. 

 4. Bila kali terakhir kau makan ayam?
ayam ekkk?
ahad lepas..
sup ayam huda buat..kih3..
makan ngn kengkawan reramai..
sedapppp.. :)

5. Lagu terakhir yang kau dengar..
lagu pelik-pelik..
radio akak opis ni selalu mendendangkan lagu yg aku tak paham..
(lagu berloghat..)

6. Apa yang kau buat selain selesaikan test ini?
ni entry autopost..mse aku buat entry ni..
time besday aku..hehee..so,aku sibuk reply wish diorang kt fb..
nak luruh jari aku non-stop menaip..
thanks uolsss.. :)

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?
nanad (teman blog panggil)
nurul 
nadiah
nadia
nad
cendawanpink
yun (abg long aku sorang je panggil)

8. Tag lagi 8 orang..
SUHAILAHANIDA SUHARTIFIEZACIK TTKPN FASEHACT PUJIEEMA SYUGA

9. Siapa no 1?
cik suhaila abu bakar..
budak sewel..hahaa.. :D

10. Cakap pasal no 5..
Cik TTK..
dulu same skola agama,skola menengah and skola PoliPD..
sebab kitorang same kampong..hahaa..

11.Orang no 3 ada hubungan dengan siapa?
Suharti - hehee..die ade hubungan dengan bambam die..(^_^)
sape?tnye la die sndiri..kih3..
12. Bagaimana pula dengan budak no 4?
 Fieza - weeee..die kwn tingtong since sem 1 sampai skg..hihii..
die la org yg sudi bwk kekurap ku ngn kete die.. :)

13. Pesanan buat no 6?
 Faseha - hehee..pesanan nye..jadi isteri yg solehah yunk..teringat aku time kite kecik-kecik dlu..ko yg kawen 1st kan..ahahaa.. (^_^)

14. Kata-kata cinta untuk no 2?
Nida -cinta sejati itu ibarat HANTU..banyak orang yg berkata tentang nya..
namun,hanya sesetengah org yg berpeluang berjumpa dengannya..

15. Adakah no 7 dan no 8 punya persamaan?
bio aku check jap..
errr..aaa...heee..
ok..diorang berdua adelah perempuan..hahaa..aku kompem..!
dan diorang budak DSK yg akan sentiasa DSK selamanye..
(^_^)

16. Berikan 5 perkara yang kau tahu pasal no 1..
Suhaila :
..suke gelak kuat-kuat..
..rambut die panjang mengurai..
..die da ade 1st bf putih..hehee..
..senang touching a.k.a tangkap leleh..
..wel wel sewel..hahaa..but i loikeee..

17. Persamaan antara kambing dan lembu?
persamaan ekk?
ahaa..mereka adelah sejenis haiwan..
(^_^)

18. Perasaan ketika jawab test ini?
sonok je..:)
sambil bersorak dengan eksaited..kah3..

19. Adakah kau tahu Rizman tu sengal?
Lorhhh..Rizman mane?kah3..

20. Gay or les?
uishhhh..ai straight tau..hahaa..
kalo x,nape ai kapel ngn mr F ai tu..hohOo..
:P



nota bawah
da siap jawab tag..yg kene tag..jawab ahh lak..kah3..



6 comments:

Sharienz Sz said...

rajinya..buat tag hehe

Cik TTK said...

tag lagik..aouch3..yang ni boleh buat sekarang..huhuhu

cendawanpink said...

TTK : ahahaa..ko da posing dpan cermin ke lom? :P

Cik TTK said...

dah tapi tak sempat buat lagi post tu..hahaha..nanti i buat yek..

cendawanpink said...

sha : kih3..takdo koje la kn rajin wat tag ni..ahakSs.. :D

Cik TTK said...

http://tuanputrilimaukasturi.blogspot.com/2011/03/tag-hot.html