01 March 2011

.TAG Kalau.

Utk tidak semakkan mata tgk entry bwh ni lame-lame kt atas..
Saye telah mengKopi and mengPaste TAG ni..
(^_^)


1. Kalau anda jadi orang ter'KAYA' didunia?
Benti keje..Longgok duet dpn mata..Ketawa smpi pengsan..
Lg ape ekk..Byk yg ku pkir..N plg penting,4 my family..nk ape..Hamek jee..hahaa.. 
(Tp make sure anda tidak buta mata hati kerana $$$$$) - bkn leh bwk mati pn kn..

2.Kalau anda jadi org ter'SEKSI' didunia?

Aq jdik seksi..byk kena bikin..Molot bg tebal..kaki bg pjg..blaa..blaa..blaa..(xabes kang aq mrapu smpi besok)..hehee..

3. Kalau anda perlu terjun dari tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?
 
Hehee..TAK HINGIN aq..!! da komfem2 ar mati klu xde tilam tebal bwh tu..ki3.. :p Sia2 je..kang mati xsempat kwen..kah3..cinte tu xperlu dibuktikan ngn terjun tingkat 100..kn my bucuk kn..cukup la sekadar terjun 3 anak tangga..kah3..=D

4. Kalau org kata blog awak teruk nak mampus...
 
1st - Korang leh tekan ALT+F4 or tekan Petak Merah ade tulis [X] sblh kanan ats skali..ahaha..
2nd - Da tau trok..xyah tengok laa..buang karen je kn.. :P

5. Kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda?
 
Err..Aaa..xpyh susah2 lorh ye my lovely family..hehee..anakanda mu mencari pilihan sndiri eaa..ki3..

6. Kalau tiada lagi HARI ESOK?
 
Subhanallah..Ampunkn dosa2 ku..Dari saat ku dicipta hingga akhir nafasku..aminn 
(jugak dosa mencarut dlm blog..errkk..)

7. Kalau org yang anda benci berada didepan anda?
 
Hahaa..buat lobang idong mnjadik kembang kempis..diiringi bunyik ala2 kambing lapo..n make sure asap2 kuar dari tlinge..(utk mnunjukkan sdg marah)..haa..lg ape ek..tah laa..kah3.. :D Bio la die..mls nk layan..kang makin di layan,makin benci lak..

8. Kalau anda berpeluang masuk FEAR FACTORdan makan benda2 pelik?
 
Aq nengok kt tb je pn leh tmuntah..ape lg nk mkn..ahakSs..tapi,fear factor kt ngara omputeh de cabaran mkn durian lorhh..haa..tu xpe..bg 1 bakul pn ok.. :P

9. Kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?
 
Bapa mmg da lme xde..Jika ibu..Andai di beri pilihan,aq snggup jd galang gantinya..:) Jika xde plihan..Doa Nurul sentiasa mengiringi..n Nurul Nadiah xbmkne g dlm dunia ni..huu..munguk ar soklan nih..:P

10. Kalau anda berjumpa dengan orgartis /selebriti yang paling anda minati.Nyatakan nama artis / selebriti tersebut...
 
Alaa..aq xde ar fanatik sgt..huhuu..and xreti nk terlalu fanatik..kih3..

11. Kalau diberi lesen untuk membunuh,siapa yang akan anda bunuh? 
sape?kih3..anda tahu anda lah org nye..

12. Kalau org kata anda kacak/Cantik? 
Tanda2 nk mintak aq blanjer mkn ar tue..hahaa..(sayep xkembang dek pujian..harap maklom..huhuu)

13. Kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?
takmo laaaa..

14. Kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk org lain?
 
Err..klu ku ditinggalkan..xkn mau thegeh2..hahaa.. :D Tapi,klu pihak ke-3 guna2 utk dptkn cinta itu..Mmg aq cekik2 pihak ke-3 smpi mati..ahaha.. :P

15. Kalau anda memenangi anugerah dananugerah apa yang anda inginkan?
 
Aq xpnh tpkir anugerah ponn..if stiap keje dilakukan ngn ikhlas..xcam mmber sayep sorang tu..wat keje nk dpt anugerah..ape ke hal tu?huhuu..Kn berbaloi klu dpt anugerah kt akhirat nnti..:)

16. Kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing,bangsa asing mana yang anda inginkan?
 
Jamaica?hahahaa..melayu sudehhh..

17. Kalau anda terpaksa berpisah dengan org tersayang?
 
Nnyi lgu sedeh2..(menunjukkan aq ngh sedeh..kah3..)

18. Kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?

Lantak lorhh..mls pkir sal org len..Buat sakit sel2 otak aq je pkir bnde remeh temeh..Medula Oblongata pn boleh jadik mereng kalo dok pkir org xde faedah cmni..hahaa..

19. Mengenai org yang tag kamu ini?
 
Fiza..Die teman semasa kitorang study kt PoliPD dlu..Kitorang 1 paras kt Blok N..Kitorang ske ngumpat akk ketua paras yg cam taik kambing prangai die..Ape ingt ko je yg btol eaa akak paras?ahahaa.. :D Kitorang suke gelak sme2,gelak kuat2 n tengok citer industan smpai nanges2..ahakSs..Kn Fiza kn? ;-) Kitorang jugak suke brenang kat Laguna..n nk tau tak?Die xpndi2 brenang tau..kih3..soryyyy.. :P

20. Saya tag mereka pula...

Ohh..sume yg rase adalah sahabat saye..TQVM.. :)
Especially follower baru saye..tengsss..





11 comments:

Sumayyah Nadhirah said...

hahhah nk nk nk wt hahaha

cendawanpink said...

maya : ehehee..jom jom..wat laa..t aq tgk blog ko ekk.. :)

Sumayyah Nadhirah said...

jap.....ambk mood dlu.ahhah...

cendawanpink said...

maya : ahahaa.. :D
tau takpe..kne time relax2 je wat tag ni kn.. :P

cik-af said...

nad, mau curik.

sicKo^ said...

aku ni kira followers baru ke lama? ke tengah2...

NUR FASEHA BINTI IBRAHIM said...

cam mana aku nak copy?

cendawanpink said...

sicko : hehee..tgh2 pn bole gak.. :D

cendawanpink said...

seha : ehehee..ko CTRL+C kt keyboard tu.. ;)

Misz Eila said...

kalau b'pacaran..jgn tunggu lama2..wahh t'nyanyi lak..hahaa

cendawanpink said...

eila : ahahaa..tp aq ni da lame da bpacaran..kih3.. :P