05 April 2011

.Elsie and Me.

"being near is not meaning of being close,i may be far from u.but msgs r bridges to make u feel that i always remember u in my heart.fren 4 ever.."
- 17.09.2008,17:39pm from Elsie

Hehee..
Korang tau..
Malam tadi..
Henpon cokia 1st aku yg da lame mati tu..
Aku charge la kan..
And then aku try la on kn..
So,boleh laa on..
Dok godey2 sms dlm tu..
Terjumpe sms dari si elsie ni..
Perhhh..ter-tacing gak la kami..
Sms 2008 ok..smpai skg ni da 3 tahun la kan sms tu ade.. :)

Aku ingat lagi..
Sms ni die bagi time die extend sem 5..
So,aku dtg balek poly time tu sbb amek result MUET..huhuu..
Time aku dah otw balek johor tu die bagi..
Coz be4 aku balek tu..
Kemain melalak ktorang..(melakak = nanges)
Sedey la kot..kui3..
Aku dah nk balek johor..
Die lak extend and bakal balek Sarawak.. :P

Namun......
Selepas beberape bulan..
Lepas aku da dapat offer keje gomen ni..
LC lak dapat..
Die msej aku sume la tnye sal keje..
Finally die keje kat KL..tp tinggal kat Putra.. :)
Nape tak tinggal kat KL?
Dunno..sebab die sengsorang je kot..
Sampai la skg..
Hari-hari ngadap die..kah3..
Kalo aku bual n cite balek sal nanges2 depan poli..
Kompem gegor umah ktorang gelak..
Ahahahahahaaaa.. (^_^)
SEM 1
Umur 18 Tahun
-Jamuan Kamsis-

Sem 2
Umur kami 19 Tahun
-Dalam Class-

Sem 3 
-Kitorang LI..-
So cume msej2 jelaa.. :)

SEM 4
Umur 20 Tahun
-DSK Nyte-

Umur 21 Tahun
-hosmet dah-

At Sarawak '2010
Umur 22 Tahun
 -Jenjalan Sarawak-

On my advance besday 2011
Umur 23 Tahun
-Garden-

Usia mematangkan kami..
Jugak mematangkan rupe kami..
Kah3..
Serta menambahkan 'tumbesaran' kami dgn jayanye..
Walaupun berlainan agama..
Tapi kami boleh idop sebumbung.. :)
Yg seagama & ade talian *sedare kononnye lg harammmm sikap..
Tu yg selalu aku pertikaikan..Nape ekk?entahh..
Bukan nak menghina agama sendiri..
Tapi dah kenyataan sekarang..
Semua Islam dalam kad pengenalan je..
Renong-renongkan dan selamat berpikir..
*wink wink*




12 comments:

sue. said...

so cute......terus jeles kat elsie n nanad....T_T

cik-af said...

nad, sedih plak dgn n3 ni lah.

baem said...

muka tak berubah pown. hehehe comel.

cendawanpink said...

susue : hehee..kte kenal sem 3 kn dokk..kalo x sme tmpat LI..xde kte rapat.. :D

cendawanpink said...

cik-af : ahahaa..smlm ahh aku tertacing ngn lc..dok gelak2 bce msej.. :D

cendawanpink said...

baem : kah3..si lonjong tetap same..tetap muke gengster.. :D

Miss Tasantek said...

haha..aku dah boleh agak cane riuhnyer kalau kau cite balik benda lame..
by the way, bila dah duduk serumah baru kita tau sape kawan kite yang sebenar...aku jeles tengok kau dgn elsie :)

cendawanpink said...

tasantek : ngee..ko lg best..kawan makan,minum,gurau,geletek,tido..hik3..aku tido peluk bear je..
ahahaa.. :D

MR.ROMEO said...

yes.. tumbesaran yg sehat kn.. ahakss

end note yg superb.. (cube bygkn dgn gaye dn intonasi nad)... huhu

cendawanpink said...

sara : ki3..tumbesaran mmg makin sehat dua2.. :D

intonasi aku dok gelak2+serius je..:P

nur aishah bte abd hadi said...

hee..elsy :)
wehuu
nk kek lapis cadbury
hihihi

cendawanpink said...

cah : ki3..sedap kn cake lapis tu..tgu krismas bru die balek swak..hahaa.. :D