25 April 2011

.Contest Aku Hitam & Merah.

Huhuu..
Kali ni lak aku join contest itam merah tau..
:D
..click gambo kat atas utk tgok lebih lanjut..

dan 
gambo 
yang
aku
pertaruhkan
adelah

hehee..




"Saya rasa saya nampak HOT GILE KEBABOM! dengan warna hitam & merah kerana ..
gabungan kaler merah & hitam memang mantopp okeh..kompom kalau pakai jadik HAWT Meletop gitu..hahaa..and aku suke kaler itam gabung merah macam dalam gambo kat atas tu sebab teros menjadikkan aku lawa..kah3..ditambah lagi dengan posing atas karpet merah..ala-ala VVIP gitu kn..kui3..*sile pengsan* Walaupun ade orang kata warna kulit gelap ni tak sesuai pakai merah..tapi,ade aku kesah?hahaa..tunggu putih lame lagi la kan..gune 3 kontena clorox pon lom sure aku leh putih..hak3..(^_^) "



pasukan merah yg nak kene tag :
pidot - jr skola aku
nida
fieza
ct pujie
& lain-lain :)







1 comment:

shigellazoster said...

hew!~.. memg hooTTTT.... thanks ya join cik senahnye contest.. !~~.