12 April 2011

.Teman HuHa.

Korang ade teman ber-huha huha tak?
:)
Sume org ade kan..
Macam aku ni..
Ade jugak laa kawan-kawan yg nak bergonjengan ngn aku..
Even aku tak punya ape-ape..
Walaupun sebuah kereta sorong beroda satu..
Kui3..tapi gonjeng tetap gonjeng..
Huha tetap huha bersame..

Yang penting kepale boleh layan..
Boleh masok ngn kepale air aku ni kan..
Yg kekadang sewel..kekadang betol..
Tp skurang-kurang nye aku TAK PERLU BUAT-BUAT SEWEL nak dapat kan sesuatu such as Motor Wave..ahahahahahaaa.. :D
I do love my life now..
Dengan kengkawan yg pale sume gonjeng-gonjeng..

So kat entry ni nak cakap..
Aku berhutang cerita pasal ke PD and ke Gabai.. :)
Tunggu la kalau aku ade mud nak cite..
Hehee..

Tapi teman yg paling huha huha paling kerap ngn aku..
Adelah hosmet aku..
(^_^)

LC - ex poli mate

3 dare pingitan

Huda - ex skul mate

bluppp blupp bluppp






8 comments:

sue. said...

so cuteeee lah nanad.............

cendawanpink said...

susue : kiut kan hosmet aku.. :D
ko tgk gambo lc..hahaa..

MR.ROMEO said...

hahaha.. mmg kene nad ngan elsie.. sesuaaiiiii.. sgt2..

cendawanpink said...

sara : ahahaa..sbb ktorang ni lawak kn..kih3.. :D

MR.ROMEO said...

2 la.. nad mmg dr dulu lg lawak. elsie plak kt kursus ari 2, mmg x bleh blah.. riuh rendah dewan makan 2 bile kite gelak.. hahahaha..

cendawanpink said...

sara : hahaaaa..msti si lc tu merapu merepek gak kn.. :D
kalau kt uma..mmg bgegar laa uma kitorang asyik gelak je.. :P

sue. said...

nanad......jom g subang avenue

cendawanpink said...

susue : hehee..kasut aku cokia je dowhh..ahahaa..segan t.. :D