25 July 2011

.Engineer 'C17'??.

Errkkk..
Disini diingatkan bukan nak kutuk engineer mahupun C17..
Tapi makhluk aneh yg macam kejadah je ok..
So,sekali lagi nak ingatkan..
Yang takde kene mengena..
JANGAN MASOK CAMPUR HAL ORG ok..:)
Yg sepatutnye kene mengena dgn entry ni patot terase..ahakSs..
(bagi kaler merah,kasi nampak clear punye..hehee..)

Malu bhaiiii kalau aku la kan..
Punye cakap macam nak pecah panggung..
Diri layak kerja ikut taraf..
Kerja jadik engineer SAHAJE..
Tp skg ape sudah jadiikkkkk?hahaa..
Ko lupe hukum Allah?
DIA yg tentukan semua hal idop mati kite?huhuu..


Lagi perangai HARAM KEJADAH..
Dah LUDAH ibu org..
Nak lak MINTAK TOLONG dengan ibu orang lain..
Huhuu..
Ni laa org cakap..
Dah ludah jilat balek..
Tak pon lagi haram sikit bahase nye leh laa jadik macam Dah Jilat Taik Sendiri 
(sebab menggambarkan keadaan lagi JIJIK ye uolsss..huhuu..)

Errr,kengkawan gosip ku nak tau ke sape?
Meh la meh nengok kat belog len..hahaa..;)
Or nak aku pampang kan sahaje muke ENGINEER C17 tu?kih3..
Tak baek wokkkk..
Selagi hayat aku dikandung badan..selagi tu maaf aku bukan untuk mereka & keturunan mereka..
Sekian.


nota kejadah pempuan haram :
pasni ramai laa guru-guru lelaki,pengetua,guru besar dll
akan di tettttt oleh kejadah haram ni..ahakSs..
wait n see kalau tak caye..:)






7 comments:

Miss Tasantek said...

c17 ade eh? kenapa aku cam tak tau je ni..hehehehe...

cendawanpink said...

tasa : ehehee..ade je c17..tp 'Engineer C17' baru je diwujudkn..:P

Miss Tasantek said...

ouh. ok. engineer bkan start 41 ke ??? ngeh2...

cendawanpink said...

tasa : start 17 gak..tp depannye mule dengan hruf 'J'..bukan 'C' macam that bitch tu..ahakSs..:P

tat!n said...

teknikal sume J kot.takdenye C.haha.

cendawanpink said...

tatin : ahahaa..anda tepat! kih3..
tapi pempuan aneh ni 'engineer C' katanye..:)

tat!n said...

kot jurutera pon start 41..takdenye 17..17 tu juruteknik je,hehehe