09 August 2011

.Annoying.

Euwwww..tetibe tajuk entry bahase omputeh plak..
Menjengkelkan ok..
Apebile dalam organisasi wujudnye perkara yg jengkel..
Huhuu..
Macam rse gelimattttt je kn kalo dlm organisasi ni macam ape-ape tah..
:)
2 tahun lagi boss aku pencen.. :-(
So,sape laa nanti boss aku ekk..
Malas ahh dok sini lagi..
Apply kuar laaa kn..
Kalo campur 2 tahun akan datang..
Means aku dah 5 tahun kat organisasi ni..

Lagi pon aku takleh la hidop ngan persekitaran yg annoying..
Coz aku takleh jadik diri aku sebenar..
Well..keje kat penjara pudu katanye..
Erkk..takde da penjara tu..:P
Lagi pon aku xleh keje duduk melekat 8 jam sehari kat kusi..
Rase nak tanggal pinggang wehhh..
Aku suke yg ade keje luar..
Xkesah laa,asalkan keje kt luar..

Ehehee..

Kite rse x seronok bile dlm organisasi ade yg terlalu byk kerenah annoying..
Huhuu..
Ade tukang sampaikn cite..
Ade tukang adu domba..
Ade tukang kepochi..
Ade tukang stalker..
Ade tukang macam-macam la..
Yg pastinye..
Keindahan,keakraban dlm organisasi tu takde..
So,aku pilih duduk dalam BILIK MISTERI aku ni diam2 je..
Tak ganggu orang..
Tapi aku tetap diganggu oleh bende alah yg tak OFFICIAL..
So then?nk watpe g?
Wat xtau jela kn..huhuu..

annoying nye buah oren ni..hehee..


Aku rasa sronok dalam organisasi mase praktikal dulu..
Haishhh..walaupun wat bende same tetiap ari..
Tapi happy..sebab organisasi yg baek.. :)
Even aku ngn susue praktikal je..
Merata tempat gak laa kami merayau..
Ke sane..ke mari..huhuu..
Senang kata aku suke wat keje luar opis laa..
Banyak naa cekadak kn..kih3..


nota annoying : 

kadang-kadang org cakap..
'alah,keje opis..bkn penat kene panas pon..'
tapi hakikat kite LEBIH PENAT melayan kerenah org..
tu pasal balek je keje rase penat..hahaa..
and aku lebih suke bekerja dgn mesin..
(aku pnh jadik minah kilang ok..ki3..)








6 comments:

Lovely Fieyza said...

tulatu beb... aku pun suka kerja luar jugak2.. dapat tgk persekitaran luar dari terperuk dalam opis ni.. aku lagi tak kisah penat keje luar dari penat duduk saja kt kusi ni..

cendawanpink said...

fieza : huhuu..kalo keje tperap + organisasi marbeles..ok je kot..kih3..:P

ko praktikal lg best..nengok org kawen kn..ahahaa..suke3..

sue. said...

same here...nasib baik boss baik...klu sama naik gak..pengsan...nk benti keje je rasa,...

cendawanpink said...

susue : huhuu..tau tkpe wehh..bos baik,kalo da pencen..gmane lak tu eaa dok..:P

n!da said...

sebab mesin boleh handle manusia takleh handle. hehe. keje jadi PA mmg kene dok kt tmpt 24 jam la & melayan karenah orang.

cendawanpink said...

nida : aah wehh..tau takpe..hahaa..:D
tp ade je PA yg ikot bos ke sane ke mari tau..best gile..:P