09 August 2011

.Eksaited Kengkawan Sume!.

Mendengarkan berita yang membuatkan anda tersenyum..
Tersengih sendiri..
Tergelak-gelak..
:D



Opsss..
Jangan melompat cenggini kat pejabat ye S/U sume.. :)


Jangan dok jungkit kerusi..
Ade kang tergolek dok..hahaa..

$$$$$$

Yehaaaa..!!


Huhuu..yeahhh..!



nota bonus : 
alhamdulillah atas rezeki ni..
if korang nk dapat bonos lebih..
jadik ahh pegawai tinggi..
baru umphhh bonos korang.. :)
dah tinggi nanti jgn lupe tanah kt bawah.. ^_^





14 comments:

sue. said...

Alhamdulillah..yayyyyy

cendawanpink said...

susue : yeayy!
leh mtk duet raye kt susuegoodday.. :D

tat!n said...

hihi separuh pon sodap. :)

cendawanpink said...

tatin : ahahaa..tau takpe..sape nk bagi free duet kn.. ;)

Lovely Fieyza said...

alhamdulillah.. rezeki ramadhan...

Lovely Fieyza said...

nad, ada no ecah tak? aku tertinggal hp kt uma.. ada benda urgent nak tepon die ni.. huhu

cendawanpink said...

fieza : ehehee..betol tu.. ^_^
raye sakan la kite..kih3..

cendawanpink said...

fieza : kih3..da kol ke si ecah tu..:)

n!da said...

nanad, bile aku bole redeem bonus aku dari engkau? hehehe

cendawanpink said...

nida : ahahaa..meh aku redeem dlu kt ko nk x?kih3.. :D

bg duet raye jelaa..
sorang 50sen je ek..
dak kecik xleh pgg duet byk2..ahahaa..

Mars Mell-o said...

hello thanks for the link :D nanti mello check.


following you now

cendawanpink said...

mello : ehehee..welkam..buat tau,jgn xbuat.. ^_^

-cikhannah- said...

nanad : haha last day keje, aku nak mintak hampun n mahap la kat ko, sure ko bg aku wet raye kan. haha

psssst : aku private jp blog aku, ade perkara x diingini dah berlaku. cik-af

cendawanpink said...

ain : eh,ttibe je nk bmahap-mahap ngn aku ni..kah3..:D takde2..no duet raye kpd kakitangan awam..ahahaa..

psttt gak - whoaaa engko..patot ahh xde blog da..cissss..available la kt aku ke kn..hik3..