09 August 2011

.Program Kemasyarakatan Ke Cameron - Part 3.

Cameron PART 1
Cameron PART 2

Jom sambong part 3..
Uhhh,rajin bebenor aku hapdet belog..
Sebab..
Biase kalo da siap keje..
Time bukan bulan puasa..
Keje tambahan aku lak..
Mengunyahhhh manjang..
Laci tepi aku ni macam mini kedai..hehee..
Eh jom cite cameron.. ^_^


Ok,lepas balek dari KEA Farm tu..
Means trip dah abes laa..
Ahahaa..
Takde cite menarik lg da..
Cume meh aku share ape kebende yg aku beli lak..
Kan aku ade cakap aku beli sayur kn..
Kih3.. :P

 taraaa..
ni la sume bende yg aku bawak..
haishh,sikit lagi tanggal tangan nak angkut..
seb bek laa aku roger huda suh tggu bawah uma..hehee..

Meh la nengok senarai harga sayur,buah,bunga yg aku beli dekat KEA Farm..


Madu Lebah Asli Tualang = RM20 
Bunga Ros 2 Jambak (Pink+Red) = RM10
Fresh Strawbery = RM5 


Jagung Madu (Selonggok ada 8 batang) = RM10
Mini Potatoes (8 Packet) = RM5
Bunga Kubis+Kubis Bulat+Kubis Panjang = RM10

Keychain aneka sayur & buah
13pcs = RM10

Sian fieza,awatla ko x tepon aku tros nk kirim..hehee..
Aku beli cukup-cukup je utk opismet..
Gile kedekot kn..kah3..
Xpe,nanti hosmet aku g hanimun aku suh beli ekk..
Hik3..:D
 ini rupa jagung manis yang aku beli kat atas tu..
yang ni versi dah rebus..
jadik la die jagung rebus..ahahaa..

if nak tau..
jagung madu ni kalau tak rebus pon boleh makan macam tu aje..
rasa die manis and tak keras pon..
siyessss wa tak tipu..
cer try sikit..
(jilat screen tu..hahaa..)
ok,da abessss..:)


Lepas tu tetibe timbul minat gubah bunga ros la pulak..
Kah3..
Ala-ala hobi ke-perempuan-an gitewwww..:P



 rumah tak pernah ade pasu..
belasah je jug ngan balang..
hahaa..sadisss..


 kalau kite ni semut..
nampak bunge tu view camni la kn..
ehehee..

 letak kat toilet pun cantik gak..
ala-ala toilet decoration gitu..
walhal letak bunge je..ahahaa..:D

 pic ni dah jadik desktop pc aku..
ngee.. ^_^ suke sejuta kali..

 merah si bunga ros..
ros ke mawar merah?
:)

 taraaa..!!
masa sejambak bunga ros kat meja aku..hehee..
 yezzzaaa..
bunge pakai name tag lak..
:)

 
segar je lepas spray ngan air..:P

owh sadis..
lepas seminggu die segar..
jadik layu,lembek..
dah mati..
xsampai ati nk amek gambo..
huhuu..


nota bungesayurbuah :

whoaaa..sonok banget 2nd time g cameron..
lg sonok sbb pegi FOC..;)
sayur segar,buah segar,udara segar..
cume aku je xtahan sejuk..huhuu..







2 comments:

Lovely Fieyza said...

menci tau!! tak pat nak kirim!! nak stobery gak.. eh nad. stobery tu rm5 jer? murah laaaaa...

cendawanpink said...

fieza : ahahaa..aku on9 kejap je kt lobi hotel aritu..:D len kali tros kol or msej tau..ehehee..:D

aah,last kopek dpt 3 peket $10 hengget..:P