22 August 2011

.Tempahan Coklat.

Mari mari mari..!!
Tempahan coklat di kawasan Putrajaya aje..
Hehee.. :D
Self pickup dpan lif uma aku - sebab aku belom ade VIOS..hahaa..(jahat gilee)


 2 pcs coklat dalam bekas

 coklat love + coklat bunga pink

 harga coklat lebih dari 100 pcs boleh runding lagi

 lebih 1000 pcs pon boleh runding..

 Kaler bunge boleh request..
Tapi sebab aku suke kaler pink..
Aku pon bubuh kaler pink..
Ehehee..

Kalo theme kawen engko hijau..
Aku bubuh kaler hijau..
Ok kn?:)

 Macam-macam corak coklat ni tau..
Dalam coklat ni filing almond hancur..

Ni coklat before proses masok bekas..


Ehehee..
Sory aku kelentong je..
Aku TAK JUAL COKLAT laa..mahap ekk..
Saje isi masa lapang update blog..
Serta ke-mental-an sebab da nak raye weh minggu depan..

* Coklat-coklat kat atas tu sume adelah coklat masa Jamuan Kelab PA opis aku..
Saje je menggedik wat coklat..
(pada hal,aku tak pandai buat bende lain..ehehee..)
Malang bagi mereka sang adam yg dapat aku..haishhh..sadissss..






8 comments:

Lovely Fieyza said...

tp beb kalau kau nak bisnes pun ok jugak.. daripada tak wat ape kt uma..
bek kau wat bisnes kecik2.. untung2 dapat side income..

cendawanpink said...

fieza : ehehee..xde transport nk anto la wehh..patah kaki katanye..:D so,suke suki je ni..ki3..

Pupel Liyana said...

tetipu aku aku baru nak oder!.. leh la bawa balik ganu kita. p/s : aku buat tak menjadi je 24jam hahaha

cendawanpink said...

pupel : ehehee..
ko cer try wat lg skali mlm ni..
msti jadik pnye.. :D
takde mud nk g dapur..tu xleh niage..hahaa..

Anonymous said...

saya nak tanya kalau utk guna coklat putih tu..berapa lama perlu dicairkan coz saya try cairkn sedikit pun hampir sejam tak jadi...

cendawanpink said...

anonymous : cer tutup time cairkan..tp make sure jgn smpai air wap tu masuk dlm coklat..
gudluck!! :)

ayuni said...

Aslam,Acuan coklat wrna pink tu nk bt mcne,cnth ambik colour pink ltk dlm adunan cklat ptih or koko

cendawanpink said...

wslm ayuni..

biase nye sy beli kat kedai,coklat warna pink tu mmg dah berwarna pink..

tapi,if belom ade warna..
beli COKLAT PUTIH n letakkan PEWARNA yg awak nak..

agak2 laa amaun nk letak warna nye dlm coklat putih tu..
nak cair ke,nak pekat ke.. :)