03 October 2011

.Tanye & Jawab.

Pertanyaan dan penjawapan pasal ini blog..


Soalan 1 : Ape sebab ko buat blog?
Jawapan : Ko bace balek DESCRIPTION blog aku tu..

Soalan 2 : Ape pasal suke menganjeng?
Jawapan : Pasal ramai naa yg nk cari 'masalah' ngn aku..baek aku membebel kat blog dari aku bebel depan2 kan..silap ari bulan,tangan pon 'bebel' same..hehee..

Soalan 3 : Ko bagus sangat ke nak nganjeng org?
Jawapan : Ade aku mention 'AKU BAGOS'????

Soalan 4 : Pernah org di alam realiti menganjeng pasal blog ko?
Jawapan : Ade je..

Soalan 5 : Sebab ape org itu menganjeng?
Jawapan : Sebab JELES die takde blog agaknye..

Soalan 6 : Macam mane dia tahu pasal blog ko?Ko suruh diorang bace ke?
Jawapan : Aku tak pernah nak PAKSA org bace blog aku..ape tah lagi nak SURUH org bukak blog ni..MELAINKAN sang kepoh-kepoh-kepohchi laa yg 'tolong promote' secare tak langsong..
(errr,except lc laa..mmg aku suh die bkk..ahahaa..)

Soalan 7 : Maksudnye org keliling ko tahu la pasal blog ko?
Jawapan : Iye laa dowhhh..tau je..huhuu..

Soalan 8 : Dah tu,nak private ke blog ni?
Jawapan : TIDAKSAMASEKALI..ape aku nak tulis,aku punye suke..anda-anda-anda nak sentap,nk wat camne..even anda-anda-anda SATU OPIS dgn saye pon..huhuu.. :)

Soalan 9 : Kalau diorang terus menganjeng di alam realiti?
Jawapan : Lantak laa..asalkan ade had nye..kalau lebih dari had..wait and see..huhuu..jgn sampai aku tampal muke & kriteria anda pulak dlm blog ni..blog ni agak 'HOT' jugak laa..kih3..

Soalan 10 : Ucapan utk pembaca yg berkenaan?
Jawapan : Tengkiuuuu sebab bace blog ni..takde pape pon yg menarik..so,agak-agak laa kalau rase macam nak 'menganjeng' pasal blog ni di alam realiti..FACE TO FACE laa wehh..ape barang nak nganjeng depan2..aku TAK GOYANG la beb..! asal anda-anda-anda tahu,bahawasanya anda-anda-anda tu KECAH la wehhh..



nota tanye & jawab :
DONT MESS WITH ME!!!
Aku diam,tak bermakne aku tak tau ekkk..
Wachaaaa..!!








5 comments:

Pupel Liyana said...

hahahha. nyampah orang cibuk2 ni an an

Hustler said...

Hahahahaha!!! Aaaaooooouuuuuu!!!! (tuh bunyik anjing ke hanjeng?)

cendawanpink said...

pupel : ahahaa..same situasi kaa? :D

cendawanpink said...

mawi : kah3..tu anjing salak bukit dowhh..panggil hantu..:D

Cik TTK said...

kenapa takde button like?aku LIKE entry nie..hehehe