21 November 2011

.Coklat Untuk Kak Inani.

..antara aku dengan kak nanie..

hehee..
kak odah laa kawan opis 1st aku kenal mase mule keje dulu..
^_^
suke suki je aku panggil die kak odah..
lagi mesra alam gitu ko..ki3..
minggu ni akan jadik Puan Inani..
whoaaa..kesian aku kak odah..
sengsorang je membujang..
sampai ati ko xtunggu aku..ahahaa.. :D

ape-ape pon CONGRATS kak odah..
semoga perkahwinan kak odah n suami kekal hingga ke syurga cinta.. :)
dan sangat-sangat-sangat aku rase bsalah xdapat meng-hadir-kan diri on your big day kak odah..
maklom laa..kete 'bios' aku xleh pegi kuar dari putrajaya..ki3..
nanti aku bg hadiah eaa..

so,aku bagi coklat ni dulu..
ehehee..
agak-agak sampai umah,coklat ni da cair..
ko makan jelaa..hahaa..
agak-agak boleh wat hantaran lg..ok la kn..ki3..

eh,aku bwk balek johor..
molek je tak cair..
hehee.. :D
tapi kene balut betol-betol laa..weeee..

theme kak nanie katanye purple..
so,aku pon buat laa kaler purple..
cuma warna tambahan tu aku kompius sikit..

 [1]
bunga purple + daun purple

(aku rasa cantik..tapi macam too much purple..xberseri katanye..hahaa..)

[2]
bunga purple + daun pink

(ini pon cantik gak..mmg aku suke combine purple ngn pink..)

[3]
bunga purple + daun putih

(gabungan ni lak aku nengok nampak mcm pucat sikit laa..maybe tulisan putih kot..)
so

aku

telah

decide

kan 

kaler 

nye..

taraaaa..!!


PURPLE + PINK
sebab aku rasa cantik..
miahahaa..


kak odah..
nanti ko susun macam ni ok..
hehee.. :D


nota coklat aku :
balance coklat daun putih ade lagi kt umah..
meh laa dtg..hehee.. :D





6 comments:

Lovely Fieyza said...

agak2 kalau aku tunang kau nak sponsor coklat jugak ker??

cendawanpink said...

fieza : yeszzaaa!! boleh3..kalo gtau awal2..ngee..kalo mggu dpan ko nk tunang..xdapek den nk tlg..:D

mars mell-o said...

lamanya tak singgah sini he he he hope u always in good health.. :D

cendawanpink said...

mell-o : hehee..tengkiu mello..hope mello pon baik2 je..:)

cicak_jawaz said...

salam...

inani ni 1 poli ngan aku ler....1 kelas....pegi ke majlis dia...???

cendawanpink said...

cicak jawaz : oooo kwn kak nanie eaa..hehee..:D xdpt dtg mjlis die..akk g ke?:)