14 November 2011

.Kalau laaa.


boleh ke aku & incik suami masa depan camni?
huhuu..
kalo aku kiok dulu,kompem incik suami masa depan cari bini baru..
ahahaa..#sadisss..




9 comments:

Anonymous said...

elsie here~ hahaha sian aku neok spatutnya ko letak gambar kita bdua confirm aku duduk tepi kubur mcm org tua kat atas if family kita tinggalkan kita masa tua nanti hahahahhaha sadis tuull bunyi

cendawanpink said...

lc : hahaa..nnti aku try edit ok..xpon kite check in je rumah org2 tua..:D kan time tu dah pecen,so kene kua dari kuarters..hihii..

Anonymous said...

elsie here- hahahhaha appuu sedih tul aku pikir...baik mati jer dari memikir

Anonymous said...

elsie here- hahahhaha appuu sedih tul aku pikir...baik mati jer dari memikir

cendawanpink said...

lc : kah3..sunggoh sadis bunyi nye..ko nk mati ke?meh aku cekik ko..ahahaa..:D

Hustler said...

HAhahahaha... lau suami masa depan ko carik len, aku la tuh yang kenalkan.. cian laki ko dok umah sorang. sunyi jek. hahahaha!!!

cendawanpink said...

mawi : hahaa..terus hantu aku bangon time tu cekik ko..ki3..:D

Hustler said...

Hahahaha.. aku baca ayat Qursi. Hahahahaha

cendawanpink said...

mawi : kah3..aku hantu muslim laa,msti la leh bce ayat qursi gak..hahaa..:D