30 November 2011

.Mee Bandong.

Hehee..
Ade bace entry semalam tak?
Di pagi rabu indah ni..
Aku da dapat da makan mee bandung..
Weeee.. ^_^

Siyesss segan kottttt..
Ade org bagi free kat aku..kih3..
Kalah org ngidam gamaknye aku ni kan.. :P
Yok terjah blok kak CICAK JAWAZ.. ^_^
Thanksss kak..

Ohhh,kami dari rumpun yg same rupe nye..
Ex-DSK gak..huhuu..
Tak lari ke mane dak2 DSK ni kn..
Cume lain poli jelaa..
^_^

 sile pandang je ekk uolss..

 ai loikeee udang gemok-gemok ni..
meriah je kan.. :)

 akak opis aku ckp pedas..
tp kalo pedas-pedas-pedas lg msti lg sedap..
kot aku dah kebal pedas kot..hehee..

 yeayyy..!!
dah xngidam lagi..
esok nak ngidam lain lak..
ahahaa..
(ekceli aku da gtau hosmet aku,ape yg aku ngidam..nanti da dapat ape makanan tu..aku lapor kan berita di entry okehhh..)

.
.
.
.
.
.
.

selamat dah sume mee bandong ke dalam ruang simpan makanan dlm perot ni.. :)
#abaikan mangkok yg licin tu..
hehee..


nota mee bandong :
nk order mee bandong,pegi laa kat belog akak tu ok..
kat area putrajaya gak akak ni keje..weee.. ^_^





3 comments:

cicak_jawaz said...

hehehe....segan nyer...!!!

Pupel Liyana said...

member aku tu. kehkeh.

cicak_jawaz said...

mas..ko nyer mee bandung xdapat diselamat kan la...laki aku da selamatkan da...hehehe..lain kali aku buat lagik..