16 December 2011

.Spesis Pegang-Pegang.

Aku banyak laa jumpe spesis org camni..
Dok asyik nak pegangggg org..
Dok asyik nak 'merayap' tangan..
Kalo jantan jumpe betina tu normal la kan..
Ni betina same betina..
Tangan sokmo nak merayap..

Ok fine,aku belom kawen..
Mungkin TAK BIASE dirabe-rabe..
Phuiii..!!

Panas laa hati gua..

Contoh 1 :

Kite tengah fotostat..
Pastu tetibe spesis pegang-pegang ni dtg senyap-senyap..
Dok tepuk bontot kite..
Siyal je kan camtu!!
Tak tau laa kot korang ni ade yg suke dibuat camtu ngn same spesis..

Contoh 2 :

Tengah jalan-jalan kat mall..
Pastu dok 'melendes' je kat org..rimas tau nk jalan..
(melendes tu maksod nye mcm..errr..mcm terkeseng-keseng / melese-lese gitulaa..)
Hadoi..failed nk translate..!!

Contoh 3 :

Kite pakai kebaye..
Pastu siyal tak siyal..
Spesis pegang-pegang ni boleh usap dari belakang from pinggang ke bontot time kite tgh kacau air..
Babi okeh!!



Lantak laa korang (pembaca belog) nk judge aku ape ke kan..
Ini diri aku..kite tak same..
So,takyah nak kepoh-kepoh kat dunia lak eaa..
Tak salah bergurau..
Tapi kene berpada-pada la kan..
Ko ingat sume org suke ke kene rabe dgn same jenis..choiii..!!


nota suke raba :

aku dgn ini klasifikasi kan spesis pegang-pegang ni..
orang yg KETANDUSAN kaseh sayang!!  
sebab tak cukup kaseh sayang,dok nak pegang-pegang org len lak..
fullstop!!






7 comments:

Cik Aja said...

hahahhahaa..
dia lesbo doee..
suka kt ko kot nad..
=P

Hustler said...

Hahahaha!! aku igt laki jek ade jenis macam tuh... hahaha... hadoi... aku pon fenin la....

cendawanpink said...

aja : hahaa..hadoi..pening dowhhh..

cendawanpink said...

mawi : laki bese je..ni pompuan jejarang laa kan..hadehh..mmg peneng wehh..

Hustler said...

Hahahaha... even laki, aku pon taleh... nanti aku meloncat2 lau kena pegang2... hahaha!!! geli.... dowh~~ (ikut gaya boboi raja lawak). Hish~~

cendawanpink said...

mawi : kene tau la ape org xsuke kn..ni men redah je..aku ni da la jenis cpat naik darah..sesia kang kne pelempang FOC..hahaa.. :D

ija said...

hahahaa..bongek giler.. :D