20 December 2011

.Trend Sekolah Aku Dulu-Dulu.

Sementelaah terimbau mse sekolah..
Aku baru teringat ade kenangan-kenangan zmn dulu wehh..
Lagi-lagi bab trend / fashion ke sekolah..
Hahaa..
Mcm siot je kalo ingat balek.. :P


NILA BAJU

Mase ni aku rase trend nila baju sekolah pekat-pekat..
And nila yg mase tu aku rase famos gile la kan..
Nila Ujala..!! hahaa..aku pon terlibat gak dlm trend ni..
Cume baju aku takde laa over naa..
Lagi pon dari form 1 aku pengawas..
Memang baju da kaler biru pon..huhuu..
KAIN SENTENG

Kain senteng ni bukan mcm otak senteng..
Tapi disini bermksud kain singkat..hehee..
Ade trend ni owhhh dulu..
Pakai kain aras atas buku lali gitu laa kalo xsilap..hahaa..
Ko boleh imagine aku ni tinggi..
Pastu pakai kain senteng..
Kompem mcm org x cukup kain je kn..hik3..


BAWAK SAPU TANGAN

Haa..org-org yg bukan dari sekolah aku jgn pelik lak..
Yg ni aku xsure laa kalo kengkawan ingat..
Tapi seingat aku laa..
Time ni..ramai je dak2 pompuan bwk towel kecik2 tu..
Ala-ala mcm wanita inggeris bwk towel comel-comel tu..
Ade katun-katun,ade bunge-bunge..hahaa..
Even sapu tangan tersebut bukan ler bertujuan lap hingus..
Just bwk jenjalan mcm comel2 gitu..ahakSs..
Yg ni aku xikot..mcm girly2 je yg wat ni.. :D


TRACKSUIT ADIDAS

Bahahaa..kalo nak tau..
Seluar ni fames gak laa time skola aku dulu..
For sure seluor track ni jenama adidas engko..
Tp yg palsu pnye laa..hahaa..bkn yg ori..
Sokmo org beli kat lorong area kedai kemboja kt Kota tu.. :D
Aku?Semestinye ikot laa trend ni..kah3..
Budak sukan katanye..
Kalo pakai tracksuit ni..
Bunyi seluor tu bergesel dari jarak 3 batu leh dengo..
Kesakk..kesikk..kesakkk..kesikkk.. :P





nota trend dolu-dolu :
nanti aku sambung lagi ekk..
bnyk lg cite nye..huhuu.. :P




1 comment:

Lovely Fieyza said...

huhu.. aku tak suka tracksuit tu.. aku suka kembes.. haha.. sbb tracksuit tu ikut bentuk kaki.. aw..

senteng aku tak suka, aku pnye kain labuh lap lantai..

nila? semestinya.. dulu aku penah terbeli nila lain.. kaler ijau baju aku.. tup2 jadi trend dowh.. ramai gak yg beli n guna nila tu.. pelik!