11 January 2012

.Belated Besday + Barbeku.

Disebabkan kelewatan aku pulang ke tanah tumpah..
Maka,sambutan besday ibu aku di combine kan je mase sambut tahun baru..
Hehee.. :D
Kitorang share laa 3 umah buat skali..
Baru riuh rendah..

Ko tau..
Sanggup aku tinggalkan cerita faveret semata-mata nak bakar arang malam taun baru tu..
:D
Arang tu aku kutip dekat "charcoal-kitchen" dalam entry tu laa..hehee..
So,da xpayah beli arang..arang kan mahal skg..
Aku kutip je kat dapur arang tu.. :P

selain ayam bakar tu..
makanan utama nye bihun ngan mee kasar tu..

nah..ade macam kedai warung gitu kan nampak nye.. :D
orang-orang kampong yg lalu lalang..
sume pandang kt tempat babeku ktorang..
maybe bau ayam bako..
or maybe bising naa..
huhuu..

dua-dua budak paling nakal..huhuu..

yeszaaa!!
cake besday ibu aku malam tu..
telah di-tiba-kan secara seprais..
suh adik aku ngn kawan die tlg belikan.. :D
sedapppp banget..
(ape jua coklat,sedap je tekak aku kan..:P)

Eppy Belated Besday Ibu..!!
Muaaaahhhh.. ^_^

Besday Girl katanye malam tu..
Hehee.. ^_^
#saye gumbira jugekkk..

kiri atas : 
adik aku ngn kengkawan die..tenggggssss laa sebab tlg belikan cake seprais tu..ngee.. :D
kanan atas :
bapak-bapak balek dari mesjid teros dtg sini..terkilan arwah wak ghani takde..alfatihah..
kiri bawah :
sesi mentekedarah diteruskan..sambut new year katanye..hahaa..
kanan bawah :
abeskan sume ayam bako n lain-lain makanan..

my faveret kepak..
aku tukang kipas api..
aku dpt laa kan kepak ni..
hahaa.. :D
akhir sekali..
persembahan free (nyanyian n tarian) dari bebudak aktif ni..
macam-macam lagu ade..
lagu negaraku komfem ade!!
hehee.. ^_^
memang lawak ngn keletah budak-budak ni kan..
tapi kalo budak melalak..
aku bingit lak..kih3.. :P


ok,tu aje laa sambutan tahun baru aku dan mereka..
takde pegi nengok bunge api pon..
nengok kat tv jelaa.. :)







4 comments:

Hustler said...

Muke ko macam mak ko la!! sejibik!! hahahaha~~~

Weh!! bukan panggil mi halus ke?? lau dah letak sebelah mi kasar. mana de panggil bihun?? hahaha!!!

sue. said...

selamat hari lahir ibu...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki....lama xjumpa ibu..

cendawanpink said...

mawi :
hahahaaa..i got it from my momma!! (nyanyi sikit..:P)

almaklom laa,aku kan mixed..tu bahase pon rojak..kah3..perasaaaannn.. :D

cendawanpink said...

susue :
meh laa dtg umaa kalo balek kote..:D

tengkiuuu..(on behalf ibu) :P