05 January 2012

.Ombak Rindu + Kawen₂.

Asal ade gambo kat laut ni..
Aku ala-ala mcm izzah laa ekkk..
Phuiii..!! berangannn..
Takpe laaa aku berangan sikit-sikit je ok.. :D
Engko ingat senang ke nak nampak aku pakai baju kurung?
(Selain opis hour laa..during opis hour,memang baju kurung manjang laa ku ni..)

Hik3..
Sebeno nye time cuti tu g kenduri kawen..
Kebetulan kan aku cuti aritu..
So,dapat lah aku pegi kenduri..
Kalau kengkawan lain yg aku x dpt cuti..
Memang mahap laa aku xdpt datang ekk..
Huhuu..

Aku ni jarang tak penah laa pegi kenduri sengsorang..
So,yg aku sempat roger2 ngn nonie ni haa..
Pegi laa kami berdua ke majlis diorang..hehee..

Kami bertige ni kawan Form 1 - 3..huhuu..
Pastu pengantin pindah teknik if aku x salah..
So,aku n nonie sekelas smpai laa abes skolah.. :P
Same jugak laa kisah nye dgn pasangan pengantin baju pink atas sane tu..
Kawan sampai form 3 gak.. :)


nota ombak kawen :
sorang demi sorang kawan naik pelamin..
aku?
aku pon naik gak..
naik pelamin sebab nak salam pengantin..
hik3.. :D





2 comments:

Cik TTK said...

sapa yang kawen ni nad?tak kenal pon..huhu

cendawanpink said...

yan : hahaa..da mekap + semakin matang..sume muke da lain2.. :D
dak class aku..
syahiza n yusliana..
dak AT3 n AT2..