08 February 2012

.Amanda Zahraa.

Jom kite kenal-kenal ngan Amanda Zahraa.. ^_^


 taraa..!!
macam nk amek gambo passport lak kan.. :D

mule-mule si amanda ni cenggini

lepas tu telungkup cenggini lak..
hahaa..
bukan aku dera baby ni okehhh.. :D
amanda suke telungkup gini..
mesti ikot pe'el mama nye ni..ahakSs..

amanda : "mama..nak susuuuuu!! uwaaaaa.."
aku : "gulppp!! susu pekat manis F&N boleh?"
ahahaa..

okehh..bile amanda da nanges nk susu..
serahkan balek kat mama nye..
hahaa..
amanda xsuke susu pekat manis cap F&N la pulak.. :P

 yeayyy..saye da dapat susu mama saye laa..
boleh main-main lagi ngan KAKAK NURUL lepas ni.. ^_^
(hahaa..kakak okehhh..xmen laa makcik..kah3..)

 nengok aku grip amanda..
takot die jatuh..
hahaa..
nampak bebeno kan aku canggung.. -_-"
xde ciri ke-emak-kan lorhh..
ciri ke-kakak-kan ade laa.. :D

wow..!!
aku rase aku lom sesuai ade anak..
sebab aku kan baru ENAMBELAS tahun..kah3..
taun depan baru nk amek spm.. :D
*sile pitam laju-laju!!*

Hehee..
Amanda Zahraa ni anak si Seha kawan kecik-kecik aku..
Alahhh,yg aku penah cite dalam entry SEHA KAWEN tu..
Now da ade baby..
Congratssss..

K laa..babai..
Jumpe next entry.. :)




12 comments:

Atie iskandar said...

enam belas tahun??
sila pengsan ramai2 ! hahaha

ko da ley jadi mak budak da nad..
bile lagi nad? huda suda.. tggu ko je nie..

Lovely Fieyza said...

waaa.. comelnye amanda.. kau g umah die kt gp ke? umah die kt mana ye? aku tatau la.. kalau tau aku leh g tgk.. mase die kawen aku tak datang..

cendawanpink said...

atie : kah3..sile pengsan..jgn malu2.. :D

aku kawen minggu dpan..jempot laa dtg..:P

cendawanpink said...

fieza : aah..sekampong kn..aritu aku balek uma nenek aku,singgah jap..hehee..:D
uma die kt Kg Melayu..dekat je ngn pekan GP tu..:P

Lovely Fieyza said...

kt mane ye? kau ada no phone die tak? kalau die ada kt gp lagi leh aku g jengah waktu rehat hr jumaat tu.. hihi

cendawanpink said...

fieza : aku send kat fb ko ekk..hehee..:D

Hustler said...

Ajooooo~~~~ *pitam*

cendawanpink said...

mawi : okehhh..org ke-2 pitam..kah3.. :D

Hustler said...

ke-2?? aku yang ke-3.. haish!!!

cendawanpink said...

hahaa..fieza tak pitam..
atie ngn ko je yg pitam..kah3.. :D

Hustler said...

Hahahahaha.. piza tuh aku kenal la... atie tak kenal... hahaha~~~

Haish!! kenapa la aku tak tunggu ada org kedua pitam kan?? cis... susu cap F&N satu!!!

cendawanpink said...

mawi : ahahaa..atie kwn skola aku,musti ko xkenal..ki3.. :D

susu f&n ade kat kedai..g beli sndiri..kah3..