03 February 2012

.Journey To The West.

Hehee..
Korang layan tak cerita ni?
Aku layannnn woo..ki3..
Mase sekolah rendah dulu..
Aku sukeee sesangat laa cite ni..
Sebab nye cite ni banyak aksi gadoh-gadoh..
Suke kan bab gadoh ni..
Terbang sane..terbang sini..
Terajang sane..terajang sini..
Huhuu..

Tapi,aku nasihatkan..
Kalo anda org yg sangat laa skema..
Jgn tengok cite ni..
Kang mesti engko kata cite ni mengarot laa,xmasok akal laa..
Da memang cite mengarot..hahaa.. :D

 Comel laa katun Journey To The West ni kan.. :P

Tapi cerita sebenar adelah maknusiye..
Bukan cite katun..huhuu..

Miss Hosmet aku cakap..
Kalau taun depan keluar lagi cite ni..
Buruk cemane pon watak nye..
Mesti aku tengok lagi..ahahaa..

Tapi kalau kali ni episode kat TV takde part yg kami suke tu..
Memang kene pegi The Mines laa beli DVD nye..kah3..
(eh,aritu g merambu kt the mines..jumpe Nida n Lala tau..ehehe.shopingggg..:D)

Lagi satu cite yg aku suke..
Cite Fong Sai Yuk..


Kalo nak nengok cite Wukong (Journey To The West)
Kasi bukak 8tv kul 8.30 malam okehh..hehee..


nota bawah :
aku pernah ponteng sekolah agama dulu sbb tengok cite ni.. :P
sampai pernah dapat surat MERAH gak dari guru besar.. -_-"
seb bek lepas gak darjah khas..pangkat 1 lagi engko..kah3..







6 comments:

Cik Sue Tukang Tulis said...

hahahhaha aku suke weh cite sun wukong. dulu masa kecik2 balik skolah petang tak singgah mana2..nak cepat2 balik sbb nak tgk cite wukong ni. tiap petang pukul 6 ke 6.30 ntah dulu kat NTV7. hohoho

cendawanpink said...

sue : hahaa..best gile kan..aku mmg bdekah je kalo nengok.. :D
ko paling suke part mne wehh?
aku plg geli ngn vavi tu dowhhh..kah3..

Hustler said...

Hahahahaha... aku tgk nyot citer nih.. tiap ari kije mesti terpacak depan tibi kul 8.30.. hahahaha~~~ haram tol...

cendawanpink said...

mawi : hahaa..dlu time skola rendah ko ade tgok gak x??
tu lg kiut watak nye.. :D

Lovely Fieyza said...

aku suka time sekolah rendah tu.. yg skrg ni tak best.. sbb yg monyet ni tak best.. dulu2 tu aku suka monyet die.. huhu

cendawanpink said...

fieza : ahahaa..sbb monyet nye emsemmm.. :D
tp tgok gak laa skg ni..layankan aje..hik3..