17 February 2012

.Karangkraf.

Hehee..
Semalam ade buat lawatan ke Kump Media Karangkraf kat S.Alam sane..
So,lets cekediaoutttt gambo..
Takde mud nk taip pjg-pjg..

 mule-mule masok Karangkraf Mall
sementara tunggu 1 grup lawatan lagi..

 then mcm biase..taklimat..
and grup opis kami combine dgn grup dari Poli PD..
ahahaa..mane-mane pegi je kompem jumpe dak Poli..
cume yg same ktorang tu dak DAT..kalo DSK..
mmg aku interbiu la kn..hahaa.. 

ini laa pengasas nye..
Dato' Hussamuddin Yaacob

 lepas tu mcm biase laa..
lawatan ke bahagian-bahagian kan..

 malang nye..
sayep kurang suke laa dgo taklimat pjg2 ni..
hehee..

 cer teka..
baby sape ni?
nape sume org nk amek gambo ngn baby ni?
sume org yg lawatan pon dukung baby ni..

 termasok laa aku kan..
ahahaa.. :D

 jeng jeng..
ni anak Aida Gadis Melayu tu laa..
whoaaa..gambar latest ok..
baru semalam aku bergambo..hahaa..

nama baby ni Aida Eirdeena Binti Mohd Saiful Nizam..

 ni diorang photoshoot..
not sure utk majalah ape..
rasa nye majalah wanita kot..

 kalau dlm bberapa bulan lagi ade nampak gambo mereka se-family ni dlm majalah..
nah..aku da publish pon gambo diorang ni awal2..
ahahaa..
(dgn nada riak,takbur,ujub yeee..:P)


then pegi bahagian printing..

 mule mule kertas kosong..

 gini yee cara nak melipatnye..

 taraaa..!! 
dah ade gambar nye..

ni mesin pencetak nye..huhuu..

 haa..ni laa masa yg paling ditunggu..
mengisi tangki perot..

lepas makan..
dok jalan jalan dalam karangkraf mall..
and sekali lagi jumpe laa aida n anak nye..
hehee..

pasal tadi dlm studio gambo gelap kan..
amek kt sini..
baru terang sikit..hohoo..


Okeh..
sile balek opis skrg..!!

bye bye..
tengkiu karangkraf..
da la beli novel dpt off 15%..
dapat lak ole-ole lagi..
hehee.. :D




11 comments:

Lovely Fieyza said...

anak die sihat dah?
dulu kan ada sakit jantung berlubang?

cendawanpink said...

fieza : alhmdulillah..da sihat katanye..geram aku nengok bdk tu..:D

Pupel Liyana said...

kenapa kau kurus sangat nad, makan la banyak2 risau aku!

Lovely Fieyza said...

alhamdulillah.. putih anak die..
weh.. baru aku perasan..bus tu atas nama kau ye? hahaha

cendawanpink said...

pupel : kurus kah?hahahaaa..ajegile ahh kn..(yeayy,mmg aku pakai baju tu hari2 laa bg nmpk kurus..:P)

cendawanpink said...

fieza : ahahaa..tau tkpe..bas aku sbnr nye tu wehh..(cehh,rahasia tmpat keje la kunun..:P)

Hustler said...

Er... Err... Errr...

cendawanpink said...

mawi : ahh ngko..mesti ko curik 'satu gambo' tu,pastu ko crop muke aku kan..ahahaa.. :D

Hustler said...

Pergh!! ko punyer statement.... macam la aku giler sgt kan??? tak buat pon dowl... hahaha... lau aku buat, aku citer kat ko, then aku tepek kat laman aku sniri... (skema siot ayat aku, laman? hahahaha!!)

cendawanpink said...

mawi : ahahaa..:D yela2..ko ade gambo dgn nye sndiri kan..takyah crop lg da..ki3..:P

Hustler said...

NAd!!!!! haish!! memandai2 la ko nih... cis.. kuat ko skodeng kan???