29 February 2012

.Stoberi ✿ Pancake ✿Sandwic.

Antara dua ni..
Korang rase laa kan..
Korang suke yg mane??
Hehee..

Aku lagi suke pancake cokolat..
Nyum3..
Sedap kot dari stoberi coklat..
Tak pon korang suke Pancake Honey & Blueberry or Potato Pancake ? :)
Hehee..
Tapi dulu kan ade aku cite pasal Strawberi Coklat gak kan..
Tu lain..
Tu coklat aku celup sampai keras..
Ni coklat nye cair x keras2..
(sng kata,macam2 jenis coklat la kan..) Ahahaa..

Namun..
Kalau ade sikit ke-rajin-nan..
Dapat laa merase makanan ni..

 Hehee..
Sandwic Telur aje pon kan..
Ahahaa..
Tapi spesel sikit..
Sebab telur hancur ni + cheese..
Kasi tabur lada sulah sikit..
Nahh..
Baru jadik sandwic aku ni..
Ni kalau time rajin sikit laa.. :P

Kalau rajin banyak..
Dapat laa makan Fatty Rice & Fried Banana 
Ni kire rajin laa sgt kan..
Cuma,its long long looonnggg time ago laa..hak3..
 

Gini laa rupe org bujang yg malas masak..
Ni kire ok laa..
Drpd aku sanggup makan biskut cicah air..
Paling parah,nk jerang air pon malas..
Nah..tahap kronik laa malas nye tu kan.. :P


nota makan :
nak masak pon ikot mud ekk..
cemane laa nanti..hahaa..





2 comments:

Lovely Fieyza said...

kalau aku malas.. aku tak makan langsung.. sanggup tak makan dari nak g dapur, tgk2 ape nak masak.. hish.. malas2.. bek tgk cite conan..

cendawanpink said...

fieza : ahahaa..tu kritikal da wehh..biskut lemak + air teh sedap wooo..ki3.. :D