15 March 2012

.Copy Paste.

Huhuu..
Cite pasal tiru meniru laa pulak di ptg yg indah ni..
Kenape?sebab tetibe teringat pasal perangai burok aku..
Eh ehh..bkn aku yg tiru..
Org lain yg tiru laa.. :P

Dulu time kecik-kecik kan..
Aku the only one anak ppuan..
So,aku x biase nak share pape pon ngn ppuan lain..
Tapi since ber-sedare tiri..
Sume nye ppuan kot..
Huhuu..
Aku still ingat sampai skg..
Aku mengamok dulu pasal diorang tiru aku pnye style..
(takde laa aku ni stylo pon..hahaa..)
Aku ade baju kemeja kotak-kotak time tu..
Cutting ppuan pnye baju laa kn..
Pastu mereka adk bradik pon suh akak mereka beli..
Beli baju kotak-kotak gak laa..
Lalu aku pon hangennnn..
Aku xsuke kot org nk tiru-tiru ni..huhuu..
Tapi takpe laa..
Diorang pnye baju kotak-kotak tu bkn cutting ppuan..
Baju kemeja lelaki owhhh..mcm lelaki pegi keje pnye baju tu.. :P
Entah laa..aku mmg x suke kot org tiru aku..
Sbb aku xpenah ade adk bradik ppuan kot..

Tu pasal baju..
Pasal kasut pon tiru gak..
Ahahaa..
Penah dengo kasut karipap?
Aku rase dulu org ramai kot pakai kasut karipap tu..
Huhuu..
So,aku laa pakai kasut tu..

 cenggini laa lebeh kurang rupe kasut karipap tu..

Time raya..
Mereka pon beli gak kasut karipap..
Aishhhh..mengaum laa sy kan..
Sy kan rimau garang..huhuu..
Teros kasut tu ku humban..
Takmo pakai lagi da..
Last2 ibu sedekah kan kalo x silap kasut tu.. :P

Burok perangai kan time tu..
Nak wat camne..
Belom akil baligh kot time tu..huhuu..
But now..
Zaman da berubah..dunia da maju..
Sape yg jadi ikutan..
Die laa yg glamer..hik3..
Cume nyee.......
Bile zaman da maju ni..
Wa x suke laa ade stalker..boleh??
Rasa macam jalan idop wa ni lagi menarik ahh dari lu..
Tu pasal lu pikul tanggungjawab as a stalker kan.. :D
Or tu part time job anda ekk?
Huhuu..takpelah..retissss katanye kan..hahaharapannn..


nota kopi pes :
kan bagus kalau just be yourself..:)






4 comments:

Atie iskandar said...

hahhaa.. buruk gile seyh prgai ko nad. siap ngamok2. haha..

ko sbnrnya nak ckp jgn ade org stalker ko kan? pasni aku da xley ar stalk fb ko ari2.. :(

cendawanpink said...

atie : ahahaa..aku kn jahat..:D

fb aku pon bkn ade ape2 sgt..hik3..

Lovely Fieyza said...

nak stalk ok je.. tp jangan sampai cerita buruk n tak betul kau kuokan.. mmg aku hamok.. kekeke.. nak wat cane.. nanad dah jadi retis.. jap g aku nak bg blog kau kt rotikaya..

cendawanpink said...

fieza : huhuu..bile da stalk tu..mesti laa depa judge by penulisan aku..tapi,org yg betol2 kenal aku je tau cemane..kn kn kn..ko kenal aku kn.. ;)

ahahaa..leh gak laa bg kt rotikaya..beautifulnara pon femes gak kn..hik3..retisss katanye..kah3..