27 March 2012

.Teaser : Bawa Hati ke......

Akan di update later..
Blog aku dah full..
Takleh upload pic lagi..
So,lepas aku jumpe cara nak settle kan blog ni..
Aku update..
Kisah :
Perjalanan Membawa Sekeping Hati..
Cehwahhh..
Macam tajuk novel la pulak..
Ahahaa.. :D














11 comments:

Sumayyah Nadhirah said...

ko oke ke dok ni?

cendawanpink said...

maya : blog ni yg x ok..haremmmm..xleh update kisah perjalanan aku..hahaa.. :D

Hustler said...

Teaser la syial... dah macam tgk filer hollywood.

cendawanpink said...

mawi : ni filem melayu ala2 industan gak laa..kah3..

Hustler said...

Hahahaha... ko tak tawu aku gelak macam nak giler baca tajok . isi... cis.. ciap teaser bagai... igtkan ape...

cendawanpink said...

mawi :part mane tu yg ko lawak gelak gile?ahahaa..:D

aku nye blog prob ni,xleh upload pic byk2 g..da full katanye..

Hustler said...

Aku baca babtajuk.. teaser.. ok la.. aku igt nak reveal muvee2 ape2 ke... aleh2.... utk reveal citer ko.. cis.... ada jugak teaser2... huh!!

cendawanpink said...

mawi : kah3..aku nk buat muvie laa ni..kasi pecah panggung..!! ahahahaa..cerita sang cendawanpink..:D

tat!n said...

bandunggg..hehe..bjalan sambut bday yea..

cendawanpink said...

tatin : huhuu..:P

mamabetty! said...

sonot nyer jalan2!
ole2 satu! huhu..sape ha fitnah ko tuh..adehhh..da xde kje kot weyh..sabo yeeee =)