23 March 2012

.Terima Kasih IBU & AYAH.

Terima Kasih Ya Allah..
Kurniakan aku Ibu & Ayah yang penyayang..
Yang mendidik aku jadi gadis yg sempurna di mata ibu ayah..
(Cukup laa sekadar sempurna di mata ibu ayah kite aje.. :P)

Ayah tau tak..
Nurul selalu rindu temankan ayah jogging kat pantai.. :)
Ingat tak..ayah jogging,Nurul kayuh basikal kecik kaler itam tu..
Jauh kan dari rumah kite ke pantai batu 4 tu..
Lepas sampai mesti ayah teman main air kat pantai tu kan..
Nurul rindu baring kat pangkuan ayah sambil tengok tv..
Rindu makan sama-sama..
Semua pon rindu jugak..
Tengok..
Walaupun hari ni Nurul dah 24 tahun..
Nurul tak pernah lupe setiap saat kita bersama pon..
Kehadiran Nurul 24 tahun lepas melengkap kan ibu & ayah..
Tapi kehilangan ayah buatkan kami tak lengkap.. :'(
Tapi percaya lah..
Ayah lah yg terbaik buat diri Nurul..
Dan takde sape pon dapat jadi galang ganti ayah..
Biarlah ayah org lain kata ape pon kat Nurul..
Tapi ayah Nurul tetap kenal Nurul kan.. :)

InsyaAllah..
Selagi Nurul ade umur..
Nurul akan jaga ibu sampai akhir hayat..
Gembirakan ibu seboleh nya..
Walaupun tak semua dapat ditunaikan.. ;)
Mungkin belum sampai masa nye kan..
Akan aku cube jadi yg terbaik..

Happy Besday To Me.. !! ^___^
Thanks kalian yg mendoakan & wish kat aku ekk..
Semoga sume nye dimakbulkan..
Amiinn..

Aku balik Mesia aku reply sume wish..
Tengkiuuuuu again.. :)
Lebiu sume laahhh..hehee..



<autopost entry>



1 comment:

Hustler said...

Happy Besday Nad!!