10 April 2012

.Kesewelan.


ko penah naik ketapi?
hahaa..
aku kan penggune pengangkutan awam..
xmampu beli kereta g..kah3..
(kasi bunyik sadis sikit..)

kasi spesifik sikit..
ktm laa..
hehee..
aritu naik ketapi ni..
pehhh,mmg ajegileeee..
seb bek skg ni ade ladies coach..
kalo xde ladies coach..
alamatnye da bape ribu kali aku kena cabul kot..hak3..
bio laa suami aku je cabul aku wehh..

kenape ekk sesak sgt naek ketapi??
weekend ke??
ketapi kurang ke??
entah..
nanti aku tanye opis lame aku..
diorang uruskan pengangkutan awam ni..ahahaa..

tapi bukan nak cite pasal ketapi..
engko rase aku ni maybe sedikit biol kot..
entah..
aku rase wayar aku ade shot sikit..
kalau korang bersesak sesak bagai dlm ketapi..
korang mampu senyum x?
ahahaa..
mostly semua wajah dlm ketapi sesak tu mencukaaaa la kn..
tapi aku pelik dgn aku..
dah sesak bagai nk kojol tu..
tetibe aku rse nk tergelak..
ahahaa..
siyesss aku dok tahan gelak je..
sebab??
sebab nye aku selalu pikir aku ni bukan maknusiye kalau da mcm gitu rupe nye..
abes..aku ape??
aku rase aku ni dah macam IKAN SARDIN..
kah3..
dlm hati teros pikir..
mcm ni laa agaknye perasaan sardin duduk dlm tin kan..
hihii..
pelisss laa..
aku boleh tahan kentut..
aku boleh tahan kencing..
tapi, 
aku jenis x tahan gelak..
adohai..
xpasal2 aku senyum ngadap dinding..
kompem sape nmpk aku pikir aku mereng.. :P

tu psl dlm ketapi..
lepas kua je..
rase nk pengsan pon ade kot..
panas mcm dlm oven.. :D

pastu aku rase mcm lawak gile..
ade sorang wanita ni..
pakai kasut tumit tinggi..
yg ade ikat tali tu..
then die da penat..
die x pakai laa tali nye..

..gini laa rupe kasut org tu..
so,die tanggalkan tali tu..
jalan laa terkeseng-keseng kan..
then tren sampai..
opkos org berebut nk masuk..
ppuan tu depan aku..
aku xpasti laa aku terpijak tali die tu ke..
atau pon die terpijak sendiri..
ppuan tu nk tersungkur wehh depan aku..
bunyi kasut die satu gerabak la dengo..
ahahaa..
seb bek die x tertonggeng..
sempat sauk tiang erl..

yelaa..mslh nye skg..
aku bukan jahat..
cume,aku xleh nk tahan gelak..
lalu aku ngadap laa tingkap senyum sorang2 mcm sewel..
adoyaiii..
aku da ckp..
peliss jgn buat benda2 aneh dpan aku..
agak2 nk g shopping naek ketapi..
pakai selipor je sudah..
xkemane nk bergaya sgt wehh..
kang ko menjunam kat landasan..
haa..xpasal2 je kan.. :D

tu baru cerita dekat ketapi dgn ppuan kasut tumit kan..
belum lagi aku cerita kisah ppuan hari2 hilang ingatan..
ahahaa..
tu lg laaa..
sampai aku ketawa dengan tiang..
boleh??
ok..tggu next entry.. :D



mahap laa..
sy xde niat nk gelakkan org..
tp sy punye volume suara mmg mcm ni.. -___-"





3 comments:

Hustler said...

Ko punyer ayat yang merasakan ko sardin dalam tin tuh buat aku ketawa dowl!!!

aku juga berpikiran sebegitu semasa aku rajin berulang KL-Semban nek KTM. haish!!!

cendawanpink said...

mawi : kah3..mmg kan rase mcm sardin kan?? :D

kalo ade geng time tu,mmg aku bdekah..sbb sorang2 kan..senyum jelaa..kang kata sewel lak.. :P

*bile laa aku dpt lamborghini kan..hak3..

Hustler said...

Hahahahaha.... sengal la.. kenapa pemikiran ko macam aku ha?? cis.. tapi aku ketawa jugak la.. cuma cover2 macma ketawakn benda len.