05 April 2012

.Mule Merepik-rapik.

**anda tidak dipaksa meneruskan bacaan ini..harap maklum** 
terdapat banyak benda tak berfaedah dlm entry ni..sekian..


"Kalau Takut Dilambung Ombak,Jangan Berumah Ditepi Pantai"

Kalau takut ketinggian..
Jangan berumah ditempat tinggi..
Aku ngeri gak tinggi..
Tapi rumah aku tinggi gak..hahaa..sadiss..
(jgn berangan duduk rumah teres kat sini kalau bukan pegawai..hak3..)

Ekceli aku da buntu gile..
Nak upload pic kena purchase pulak..
Album penoh katanye..
So,elak aku busan..
Menaip gak laa merapu-rapu ni kan..
Semestinya tanpa gambar yg byk mcm dulu..
Jarang entry aku xde gambo byk kn..
~____~"
Or patot aku bukak blog lain ekk?
Huhuu..
Akan dipikirkan kemudian..
Nanti susah cucu cicit bace blog aku..
Kejap blog ni..kejap lagi blog baru..
:P

Lagi laa skg ni sume nk di blocked..
Nak nengok muvie online pon payah..
Blurrrrr..wa sudah blurrrr skg ni..
T wa angkat ipad pasang internet..hahahaaa..
Kaya sgt laa gamaknye kan..
Wa tak kaya..
Wa tak mampu lagi beli swift macam die..
Wa mampu beli bas abang nadi je..boleh??
Tu pon bas yg pendek tu je..
Kaler oren muda..hahaa..
Okeh okeh..wa dah jauh tersasar ni..
Kembali ke pangkal jalannnn.. :)

Sekembali nye aku dari bercuti..
Memang ade sikit sikit urat dalam Medula Oblongata aku shot..
Sebab pilot pegi n balik dah tua..hahaa.
Nanti aku cube welding semule ekkk..hik3..
Eh,tetibe aku teringat masa Kemahiran Hidup kat skolah..
Aku suke patri timah dekat papan kaler ijau tu..
Apekah nama die?lupe sudahhh..
Pastu lampu n sound boleh idup bunyik2 tu..hahaaa..
Kompem kan medula oblongata aku senget ni.. :D

Prestasi kerja aku menurun skg ni..
Sebab??
Sebab sekatan sekatan internet..
Apeee pon xboleh..
Diorang xtau ke aku contact dgn boss gune fb??
Huwaaaa..
Boss gi obersea senang nak contact..
Aku bukan ade BBM nk sms free ni wehhh..
Android, IOS n lain-lain tulaa..non hadooo sume tu ehhh..
Tunggu email lame laa kn nk reply..
Aku blurrr.. ~___~"

Eh,hari ni aku da try makan sambal..
Seminggu lebih aku tahan ayaq liuq makan pedas wehhh..
Hari hari makan bubur je..
Dah macam bayi lak..
Kawan-kawan seusia jaga bayi baru lahir..
Aku pulak jadik bayi kononnye..cisss..
Tua bangka xgune laa aku ni..
Jgn aku kene sumpah xleh makan berat sudah laa..
Monster mane boleh xmakan woo..
Gelisah alah resahh rasenye..ermmmm..
Byk cacing mungkin dlm perot..
Nanti beli ubat cacing ekk..euwwww..

Balek keje sokmo nmpak kat padang skolah..
Dak-dak skolah tengah latihan sukan..
Ouhhh,rindu pulak zaman skolah..
Time skolah,cabut lari je xmo blajo..hik3..
Susup bawah pagar,panjat tembok nak lari..aduhaii nadia..
*senyum kejap.. :)

Kalau xcabut lari dulu..
Mungkin aku kat London kot skg..kah3..
Tgh main salji mungkin..(salji kat i-city pon xjengah lagik..hahaa..)
Blajo dalam bidang medic..
Huwaaahhh..tinggi cita-cita..
Pada hal kat skolah operate KATAK je kot..ahahaa..
Sampai skg aku ingat lagi wajah katak tu time pengsan.. -__-"
Mintak mahap ye katak..
Aku pon sbnrnye xsampai hati nk operate ko..
Tapi sume eksaited time tu..
Aku pon eksaited gak laa..hik3..
Lagi pon antara 'patient' katak kat meja lain..
Ko paling gebuuuu..takpe,ko dah kt syurga kan.. ;)

Kenape laa opis asyik buat sukan biase-biase je??
Tiup belon,lari dlm guni,pingpong dlm sudu,dll..
Dah tu sokmo netball,bola baling..
Haishhhh..
Bosan tau tak..
Cube buat sukan macam time skolah dulu..
Ade pasukan Bendahara,Temenggung,Syahbandar,Laksamana..
Mesti seronok temasya sukan cenggitu..
Kompem aku nak join..hik3..
Kompem aku masuk bidang sukan lagi..
Walaupun dah cacat sikit kan kakikukaku ini.. :P
Cacat tu takpe laa..
Kalau da sebijik mcm anak badak rupe nye..
Cemane tu??erkkk..!!


Ohh mahap laaa..
Hari ni aku jadik org yg flashback pulak..
Maklom laaa..
Apeee pon tak boleh da kat sini..
Nengok gambo skolah laa pulak.. :P
Feeling feeling umo 17 tahun uolsss..
Pada hal dah kertu okehh..
Sikit lagi tahap ganyut pulak.. :D hahahaaaa..

"Mai Kopi Secawe"
(kasi bunyik iklan kopi)


AKU BUNTU WEHHHHH!!!!!!!
*jerit dlm hati sambil koyak kan kertas masuk dlm mesin shredder.nak 5S katanye..arghhhh.!!









No comments: