09 May 2012

.Angkat Angkat Angkat.

Uhuuuu..
Tetibe teringat lakk zaman skolah..
Time muda mudi dulu wehh..

Kengkorang ade x adik angkat ke,abg angkat ke,akak angkat ke..
Hahaa..
Kompem ahh dulu ade kan..
Siap bagi biodata letak bedak powder wangi2 tu kan.. :D
Eh ehhh..
Aku x terjoin laa kot dlm org2 yg ber-angkat2 ni..hehee..
Sebab??
Sebab,kalau nk ade adik angkat..
Aku da ade adik 2 org..so,nak angkat ape lg..
Dua2 adik aku pon xterjaga degil nye..hahaa..
Abang angkat??Akak angkat??
Ohh tidak laa kan nama nye..
Aku kan anak sulung..
Takde makne nye nk ade abang n akak..
Attention utk aku je kan..hik3..
Tak pasal2 kang aku yg terangkat..upsss.. :P

Ibu aku ade anak angkat lelaki sorang..
Aku punye laaa x ngam kot..
Asyik2 sumeeeee nk di bagi contoh anak angkat die tu bagos laa..baik laa..
Euwwww..
Aku xsuke laa org nk banding2kn aku..
Aku is aku laa kan..
For what aku nak jadik org lain..
Tak pasal2 aku benci org yg xbuat salah ngn aku..hahaa..
Lain laa kalo aku benci org yg buat salah ngn aku kot.. :D

Tapi..
Aku telah consider ade sorang kot akak angkat..
Kah3..cehh..kata takde makne nye akak angkat ni kan..
Alaaa..
Die kawan,tapi da mcm akak angkat laa gakk..
Cer KLIK LINK NIE..
Lame kot aku kenal ngn akak ni.. :)
So,akak angkat laa kan?hahaa..

Kena hati2 ye uolsss..
Kalo ber-angkat lain jantina ni..
Even ber-angkat2..
Tapi still bukan mahram mcm pegang adik-beradik sendiri..
Huhuu..
Bukan sebab ko dah declare jadik adik-beradik angkat..
Engko boleh masuk bilik same2 n bertepuk tampar sesuka hati..hehee..
Lain laa kalo korang adik-beradik susuan..tarak halll..:)

Haa..ade satu kisah laa ni kan..
Ade sorang org gile di tempat **&^$#$^  (bukan nama sebenar)..
Die pura2 gile laa konon nye kan..
Die kata die xde buat pape salah tido dgn abg angkat die..
Aucchhhh..die kata lelaki itu roh abang die..erkkk??
Da macam cite wukong da ni..hahaa..siap ade roh menjelma bagai jadik maknusiye..
Pada hal nk coverline giteww kan sbb ko da tuttttt dgn die..
Apekahhh??
Akhir zaman sudahhhh..

So,kalo nk ber-angkat2 ni..
Pastikan diri tak terus terangkat mahupun diangkat..
Nadia Sing Walla Walla melaporkan dari tempat kejadian..
Time kasehh..huhuu..
Sepandai-pandai tupai melompat..
Pandai lagi atlit lompat jauh.. :D

abang angkat uolsss..!!
hak3.. :D


nota terangkat uolss :
abg,adik,akak angkat sudah ade..
nak cipta pakwe angkat laa pulak..
hahaa.. :P
sorang pakwe topap,sorang pakwe supir,sorang pakwe supply mknn,sorang pakwe sejati..
kah3.. #devillaugh






5 comments:

Hustler said...

Adik angkat, abg angkat tade. Kakak angkat ramai. wakakakakaka

cendawanpink said...

mawi : hahaa..jgn smpai terangkat.. :D
mummy gula angkat ko xde ke?hik3..

Hustler said...

Hahahahaha... Biasanya diorang yang angkat aku. Tapi aku tawu diorang tak larat, jadik aku la yang angkat2 timang2 diorang. Ahakz!! Mummy gula angkat tak jumpe. Wakaka.. Aku tgh carik bini angkat. Wakakaka

cendawanpink said...

mawi : oooo timang ekk..hahaa..
ahh ko,keliling betis bini angkat..:D

Hustler said...

Hahahahahaha... celah mana ko tgk bini angkat aku weh?? wwakakakaka