11 May 2012

.Boss Ohh Boss :) .

Org kata laa kan..
Kalo dapat boss pempuan ni banyak cekadak,garang..
Sume yg xbaik laa kan..
Tapi kan..
Hehee..
Seriously aku antara org yg untung dapat boss cenggini..
^___^
Baik sesangat..
Tapi xde laa mcm dekat drama tu kan..
Asal Setiausaha je ade skandal ngn boss..
Menciii aii tauuu..suke kata S/U skandal ngn boss..
Tu setiausaha lain laaa..hik³..
Boss i pompuan ok..

Dia sgt caring..
Aku lewat makan pon die suh makan awal..
Yelaa..
Ari tu kan sebab fb kene blocked..
Timing makan lari sikit..
Tu boss aku risau nengok aku tercongok depan pc..
Biase PA die ni da muntahkedarah dgn jaya nye..
Maklom laa..boss sgt memahami PA yg berperot gajah ni.. :D
Ahahaa..

Kalo g memane pon xpnh lupe ole² kt aku..
Dan aku lak da terbiasa mengharap ole² dari die..
Kah³..jahat gileeee.. :P
Kalo aku nk balek awal pon boss bagi..
Biase time nk balek kampong..
Well..driver i kadang² tengah hari free..
So,aku blah tengah hari laa kn..
Kalo bab makanan..
Memang heaven laa bagi kat aku yg serupa tong ni kan..
Beli anggur sepeket..
Bahagi dua..aku nye dah khatam awal laa dari boss..
Hehee..tong katanye.. :)
Untong laa dpt PA tong mcm aku..
Kasi ape pon sume aku sapu..hahaa..

Pastu kan pastu kan pastu lagi kan..
Boss aku bagi mekap..
Ahahaa..
Die kata xsesuai ngn kaler die..
Ngan aku matching katanye..
Xgune lagi..
So,aku dgn berbesoooo hati..
Terima jelaa..hahaa..
(pd hal hepi kan kan kan..) :D


ini lah boss saye.. ^___^


Aku xde laa kaya pon..
Biasa pakai gincu MAC gak..
Tapi MAC sepuloh hengget jual kt depan opis tu haa..kah³..
Kalo boss yg aku bagi ni..
Aku kompom patbelasratus kali laa die beli ori..
Sbb boss aku stakat bli LV..die kaut je kot..
(terjojol mata PA die..) ahahaa..
Aku mane kaya mcm kawan aku tu..
Gincu die je da RM80 hengget..(hahahaaa..jgn mare haaa..)
Kalo aku biase beli kt avon je uolss..3 batang 10 hengget..kah³.. *sadisss..

Aku rase laa kn..
Nape boss aku bagi mekap..
Sebab time dinner setiausaha tu..
My amoi si Elsie (bukan nama sebenar)..
Mekap kan aku vogue gitu..
Ala² boss mcm xkenal mana PA die..
Ahahaa..
Maklom laa..selalu g opis muke mcm pencacai je kot.. :P
Tetiba jadik jelitawan malam tu..
(Malam tu jelaa nmpk nye kan..) hehee..

Pape ponn..tengkiu boss..
Agak² xmo pape lagi..
Bak meh pass je kt PA..
Kompem terima dgn hidung kembang gumbira..
Untung laa kan dapat boss perempuan ni..
Hehee..
Boss lelaki dulu sokmo belanje makan..
Boss ppuan lak bagi mekap..
Syukran syukrannn..
Pssttt boss..bwk laa sy melancong lakk..
Boring dok opis sengsorang..ahahaa..

 DVD n coklat.. :)

Boss aku suke bg aku DVD..
Suh aku nengok time die g meeting..
Pastu die kata amek je DVD tu..die da nengok..
Hehee..
See,mane nk dpt boss cenggini..
Tengkiuu boss..
Sebab tu aku xsuke org nk BODEK boss aku..
Sebab boss aku baik..haishhh..
Sekurang²nye dapat boss pempuan elak fitnah..
Xdelaa kata skandal kan kalo buat baik kat PA.. :)

K laa..adios amigosss..
Dont play² with her PA haa..
PA die garang tauu..hahaa.. :D






15 comments:

Elsie coolzzzz said...

OWWWHHH SEMPAT JER KO GUMPAT AKU~!! kuang asam!!!!!!!!!!!!!

Elsie coolzzzz said...

2 jer ke make up nya~~?? aku nak try kat ko nanti hehehe :D

cendawanpink said...

lc : ahahaa..mne ade aku ngumpat ko..xde taip nama pon..kah3.. :D

cukup laa 2 je..
kalo 1 je pon aku xmampu..wakakakakaa..

Elsie coolzzzz said...

Bilang sama bos ko ada model kat umah sedekahkanleee satu hahaha

cendawanpink said...

lc : ahahaa..t kite shareee.. :D
ko nk ape?t aku mtk kn on behalf ko..:P

Lovely Fieyza said...

untung laa... best jugak ada bos pompuan yang sporting.. teringat SUB kt NRE.. sgt sporting..

cendawanpink said...

fieza : hehee..moh lerr balek putrajaya smule..hik3.. :D

Elsie coolzzzz said...

ko ingat tak yang kita neok kat bodyshop yang bling2 shinning tu aku bkenan sangat hahaha~kalo ada sila mohon utk sy ya hahahaha

cendawanpink said...

lc : oooo yg tu ekk..huhuu..bju kurung aku yg ade blink terabur tu byk wehh.. :P

Cik Aja said...

Ya ampun naddddd..
Bestnyer dpt bos mcm bos ko..
Gila baik hati n xkedekkk..
Untong wehh..
Jaga dia baik2..
:)

cendawanpink said...

aja : 2taun lg da nk pencen lak ai..huhuu..
boss ko kedekkk ke weh??ahahaa..

Cik Aja said...

Haha..
Duit stgh juta weh..kedek tetap kedek..
Apasal boss ko nmpk muda tp nk pencen dah?
Gila awet muda !

cendawanpink said...

aja : ahahaa..da kaya raya pon kedekkk g ekk boss ko.. :D
die jaga makan wehh,sume coklat bagi kt aku..nah,jadik baby badak laa aku..:P

tat!n said...

bestnye bos ko!! nak buleh? haha

cendawanpink said...

tatin : boleh3..tggu aku pencen dlu..hahaa.. :D