07 May 2012

.Dubu Dubu Korean Food.

Dari Malaysia , kite teruskan perjalanan ke Japan..
Dan akhirnya kita sampai ke Korea..
Sume ni berlaku on Sabtu n Ahad je.. :D

Huhuu..
Ni laa satu-satu nya kedai / restoran makanan Korea yang halal..
Dubu Dubu Seoul Food @ MidValley..
Selame ni kitorang carik..
Sume xhalal..
Sebab ade oinkk oinkk oinkk.. :D

Ekceli da janji dgn belated besday girl tu..
Nk g makan Johnny's..
Tapi kan.......

tetibe supir kami anto kat paso seni..
so,da mcm dekat klcc..
g klcc laa carik Johnny's..

setibanya kt klcc..
carik pnye carik..
laaa..rupe nye xde Johnny's eaa..
apesal ktorang xtau?
ahahaa..
almaklom laa..semalam baru sampai Kolumpo..
tu ade jakun sikit..kah3..
ok..
sile patah balek ke MidValley..
well..
ktorang mmg suke merayau2 tanpe tujuan..
ahakSs.. :D

Dan setibanya di MidValley..
kesekian kali nye..
takde jugak si kedai Johnny's ni..
memang xde eaa??
or ktorang yg xjumpe?
hahaa..
lalu,dengan pantas nye..
teross la pegi nun kat kedai makan korea..
auwwww..
we olss kan Kpop katanye..kah3..
feeling2 kat Korea gitewww katanye..

aku pon xtau..
kenape kalau bab makan aje..
memang terpancar cahaya kegumbiraan..
^____^
asal makan je eppy..
asal eppy je makan..
hahaa..

dan ni laa die makanan yg ktorang order..
tamak nye akuuuuu..
hihii..


yg Bibimbap elsie pnye..
yg lain adelah kepunyaan beta si tong deramm..
hahaa..
pehhhh..siyessss aku suke laa spicy toppokki..
sambil menaip ni pon menjejeh air liur dowhhh..
sluurrrpppp..
(sambil kesat ngn tisu..)
ahahaa..
sejam lebih ktorang kat sane dok perabes makanan tu..
dan membusung keluar dgn gumbira.. :D

aku rase sume yg kt dlm kedai tu mmg peminat kpop mcm elsie (bukan nama sebenar)..
ahakSs..
aku peminat makanan aje..
ehehee..
so,lepas ni anak aku da x ngences la kan..
da dapat ape aku nk makan.. :)
ouhhh..
kalau saye berpeluang dating dgn kekasih..
nk makan kat sini laa..
xmo ngn sape2 laa..
Mr N pon ckup laa..
ahakSs..
tp die faveret samgyupsal..
sini xde lak.. :P
hihii..

kesimpulan yg telah tersimpul..
wa sgt puas hati, puas perot, puas $$ laa kn..
ahahaa..



nota dubur :
terase annoying bile awek kt tepi ktorang tu poyo gile kot nk ckp n mention kuat2 yg die da dtg kedai ni beratos kali..bukan ko pegi Korea pon..aku yg pegi Korea tetiap minggu xkesah pon..kah3..gedik naa aku rse..pelisss la dont be sooooo poyo..relax2 sudah..hahaa..

<gamsahabnida>

psssttt.. Sopoong Times Square pon ade korean food gak.. :)





14 comments:

Elsie coolzzzz said...

HAHAHAHA CHELAKA STATEMENT

cendawanpink said...

lc : statement yg mne tu??hahaa.. :D

Hustler said...

Cam haram.

cendawanpink said...

mawi : hahaa.weh,cancel tuti fruti..blnje kt sni je weh.. :D

Atie iskandar said...

bwest ke nad? terliur lak aku tengok.

cendawanpink said...

atie : sdap3..aku suke spicy toppokki tu..slurpppp..kompem tiap kali gaji aku kesini.. :D

nida tecit said...

sedapnyee.. macam nk try.

nida tecit said...

sedapnyee.. macam nk try.

cendawanpink said...

nida : sedap3..nk try ekk..cer ko ajak n blanje aku..aku sudi tunjuk jalan g kedai ni..kah3.. :D

m.u.l.a.n said...

memang sedap food kat sini kan...

cendawanpink said...

mulan : aah..sdappp..suke sgt toppokki die.. :D

ade try makan kt sopoong?sedap gak kt situ..

Anonymous said...

Confirm halal ke?

cendawanpink said...

nah..cer usha kt fb die..

https://www.facebook.com/dubudubuseoulfood

byk komen2 tu boleh bace..hehee..

Papa-NtiQ said...

Hai.......saya baru jer gi sana baru2 ni. Anak2 la suka sangat makanan kpop nih :)
Not bad dan saya dah upload pics dalam blog www.blogmakanbest.blogspot.com so senang2 tu jenguk la yer dan kalu minat boleh follow jugak TQ TQ
Semua entries tentang makan, makan dan makan 100% takde topik lain hehe maklum la kita kan idup untuk makan kan.