07 June 2012

.Coklat Biru & Pink Utk Ema.

Dikesempatan ni..
Nak ucap CONGRATSSS kat ema & suami..
Da kawennnn lagi sorang kawan class aku..
Huhuu..
Dan jugak nak cakap..
Mintak mahapppp bebanyakkkk..
Sbb aku xdapat datang majlis ko..
Time tu ramai naa yg bersuami & beristeri..
Kat tepi umah aku pon org kawen gak..huhuu..
So,dgn itu..
Hanya coklat aku jelaa yg sampai kat umah ko ekk ema..hehee..
Tahniah sekali lagi..


Ini laa hasil nye..
Aku xpenah buat coklat warna biru..
So,kira boleh laa..
Hahaa..
Sampai laa coklat ni kat Ganu..
Tumpang kete si Suhaila..hik3..
Tengss dokkkk..

cilok gambo pengantin kt fesbuk..hik3..

i loikkkeee gambo ni..
kalo buat spider kiss mmg sejibikkk mcm khuntoria couple, lg i loikeeee.. :D
nanti laa i buat spider kiss ngn incik suami i ok..
(entah kurun ke bape laa incik suami aku muncul kan..:P)








2 comments:

Atie iskandar said...

semart la coklt ko nok! wrna dy cntik! jeles aku.,

cendawanpink said...

atie : ko nk tunang,meh tmpah ngn aku..kah3.. :D

(bkn ko da pnh try buat ke?hik3..)