06 June 2012

.Jangan Plastik Sangat.

Kepada yg berkenaan..
(Kalo berkenaan baca..)
Dont be too plastic laa wehhh..
Jgn nk berpura baik tegur aku nak beramah mesra..
Ko lupe ape ko dah buat kat aku??
Lupe??
Nak aku remind kn balek??
Jgn aku remind kan gune tangan..

Once org da buat taikkkk ngn aku..
Jgn ko ingat dgn kesat taik palat ko tu..
Aku leh lembut hati..
Aku leh maafkan..
Sampai akhirat aku takkan maafkan ko ok..
Aku dah penat buat baik dgn ko, ko, ko, ko..
Skg tiba masa aku buat tak berapa baik laa kn..

Aku teros dalam silent mode..
Bile aku turn off silent mode aku..
Heheheheheee.. :)
(kasi bunyik mcm org jahat ketawa..)
Tapi biasa nye aku akan silent mode sokmo..
Sbb org akan sakit bile aku in silent mode..
So,nadia in silent mode skg..
Jgn ganggu..hahaa..

Adiossss..
Amigosss..
Goss gosss gos..






2 comments:

Gda Hanum said...

HAHAHHAHAH. nak gelak bace story ko. haih.

cendawanpink said...

gda : oitt..aku tgh marah laa..awat ko gelak?kah3.. :D