18 June 2012

.Melantak




aku x kecik hati org nak kutuk aku ni kejadah ape..
yg penting aku tau sape aku..
yg penting org yg rapat ngn aku tau sape aku.. :)
cume..
satu benda yg aku akan kecik hati sangat sangat sangat laa kn..
kalo org makan ape-ape benda unsur coklat..
x pelawa aku..
ahahaa..
sentap jiwe aku sambil menahan ayaq liuq..kah3..
okehhh,saje hapdet gambo makanan je time kursus aritu..miahahaa..
kalau lame2 kursus,mau boss aku xdpt beza mana satu aku n baby gajah..
ahahahaa..
so,sile jgn kursus lelame.. ;)
adiossss..







11 comments:

Hustler said...

bapak sedap makanan time kursus ko??

cendawanpink said...

mawi : tulaa psl..dtg pulak org perot stoking mcm aku ni kan..mmg sesuaiiiii..hahaa..

eh,awek ko pon pegi gak sme ngn aku..hehee.. :D

Hustler said...

Kao.... lajuk jek kan awek aku perginyer?? haish!! Owh... nih yang kat Janda Bek ea??? Hahahaha.. Besh giler kursus dia.. hahahaha

cendawanpink said...

mawi : ececehhh..see,awek da gtau kt janda baekk..hahaa.. :D
awek ko x same bilik ngn aku..so,xsmpt nk intebiu die..ki3..

Hustler said...

Owh damn..... sengal la ko... bukan la.. beliau penah bagitawu aku ada kursus kat Janda Bek la ngek. haish!!! Dan2 jek ko kan ciap nak interview ke ape? kecewa ko nnti biler interview tak seperti yang ko harapkan, wakakaka

cendawanpink said...

mawi : ahahaa..sengallll.. :D
gunung ganang gak kt janda baik..
asyik nek broga je,g la nek janda baik lak..untung2 jumpe janda yg baik wat bini dowhhh..:P

Hustler said...

Hahahahahahaha.... masalahnyer kan, aku dah jemu lepak Janda Bek, or tempat Janda2... wakakaka..... Sebab tuh bek Broge lak. (Mana ko dapat citer Broga nih??) Haish!! Sweet Stalker jugak ko kan??

cendawanpink said...

mawi : mau nye xtau broga..ppagi aku bkk fesbuk sume fb ko je naik..hahaa.. :D

jom kinabalu lak laa..ahahaa..

Hustler said...

Hahahahahaha.... nampak nao ko mmg peminat tegar aku... wakakaka... woit... bagi aku fit dulu la.... aku skang cuma mampu amik masa 30 minit jek nak sampai broga, aku nak jadik macam abg2 hikers tu, 10-15 minit dah sampai puncak.. ngeh ngeh ngeh.... giler lama dah aku tak fit.. terasa sungguh kenderaan berat aku nih.. hahahaha....

cendawanpink said...

mawi : pd aku la kn,bek aku blari / jogging dari naik gunung..penat nye lain mcm..huhuu..

Hustler said...

Hahahahahaha... weh.... muler2 jek penat... kali kedua, kali ketiga, dah sonok weh.... kire macam ko challegge diri ko tawu?? hahahaha.... aku yang kenderaan berat nih, mmg cungap2 jugak la nak sampai, byk kali benti.. hahahaha.... tapi puas ati biler dari muler2 dtg, matahari dah terbit baru aku sampai, skang, gelap lagik, aku dah sampai kat atas... ngeh ngeh ngeh :)