08 June 2012

.Mimpi Ngeri & Petanda.

Aku ade baca satu blog ni..
Kak odah bagi link..
Blogger ni cite pasal dia mimpi pelik..
Mimpi menakutkan laa kire nye..
Then,2 bulan pastu dia meninggal..
Seolah-olah dapat alamat kot..

Blogger tu siap beli buku tajuk :
"BEGINIKAH RASANYA 7 MALAM PERTAMA DI ALAM KUBUR"
"PERSIAPAN MENUJU ALAM BARZAKH"

Pada pendapat aku la kan..
Budak tu da dapat petanda sgt awal..
Tersangat laaa untung..
Die sempat buat preparation nk ke alam barzakh..
Ya Allah..aku insaf sgt dowhhh..
Kak Odah lagi laa..
Nak carik buku tu teros..
Pape pon aku mtk mahap ngn ko dulu ye kak odah.. ;)


So,pasni aku xmo cite pape g pasal mimpi..
Aritu kan ade MIMPI POCONG kan..
T______T
Tetibe nk buat statement..
Bukan aku yg mimpi..
Tp kuceng aku yg mimpi sebenar nye..hahaa.. :D
Kucing aku cite kat aku..:P
(pada hal wa da takot da ni..)

Tapi arwah mimpi ngeri dia jadik petanda..
Tapi cite pocong aku ekceli cite lawak je kan?
Bukan mimpi ngeri kan??
Kan kan kan?? :D
Sbb Nida gelak2..ahahaa..
K,adiossss..



psssttt : 
jgn tanye aku apekah link blog arwah tu ok..
hanya menghormati dia..
yg pasti budak tu baik,bertudung,comel,pandai main piano..
Al-fatihah arwah adik Yasmin..





7 comments:

nida tecit said...

lawak la cite tu dol. haha. ade ke pocong jalan cam ulat ? haha.

p/s - citer pocong tu adik aku cakap pocong plastik tu macam gula2. huhuu

cendawanpink said...

nida : ahahaa..tulaa psl..tp dlm mmpi tgh takot kan..xsmpt aku gelak..kah3.. :D

ps gak - sbb die bgkus atas bawah ekk..mcm gula2 susu yg gambo rabbit tu..ahahaa..sdap3..

Gda Hanum said...

aku baru na bace blog tu.wuwuuwu

cendawanpink said...

gda : da bce ekk..untung die dpt petanda awal..huhuu..

Gda Hanum said...

weh..tak..tak, aku lum bace.sbb aku baru nk tanye ko blog budak tu..tapi kat ctu ko tulis ko nk private kan pulak... =(

cendawanpink said...

gda : ahahaa..ngatkn ko da bace.. :D
arwah pnh jadik trending kt tweet dlu..huhuu..

Gda Hanum said...

memang ko ta nak bgtau ea link dia. alaaaa..tapelaaa (weh..text la aku. bg link. kui3)