10 July 2012

.Samurai / 'Imam Mahadi' / Pasangan Mengamuk Di JPM.

Miahahahaaa..
Aku pon nk heboh gak buat entry ni..
Alaaa..nanti dekat-dekat nak pencen..
Boleh tunjuk dekat anak cucu cicit..
Boleh tunjuk dekat junior-junior time keje nanti..
Ni laa pengalaman makcik masa mule keje dulu..
Kat JPM ade kes tembak-menembak polis..
And lg heboh nye sebab berlaku kt kawasan opis aku..
AhakSss..
See,kepoh kepoh kan??
Even aku takde time kejadian..
Sbb tgh otw balek dari kampong..
Tapi aku tau jugekkk..hehee..
Teknologi katanye..

 yg perempuan kena tembak kat peha
yg lelaki kena tembak kat tangan n ari-ari..
(lelaki meninggal sudahh)
*mcm relax je muke lepas kene tembak.. -___-"

gambar rentetan kejadian

Berita Penuh, KLIK Link :

Nak nengok video masa kejadian pulak :

Dan ade desas desus kata ni politik aje..
Klik link ni pulak..

Punca kes mengamuk ni??
Kata org die nak gulingkan kerajaan..
Nak jadik PM kot..
Adehhh..
Kasi belajar pandai2 eaa..
Baru boleh tadbir negara..huhuu..
Wallahualam..tu org kata laa kn..

So,pikir-pikir & renung-renungkan..
Bertindak gune akal..
Berfikir pun gune akal..
Hukhukhukkkk..

So,dgn lincah nye..
Cite dekat seorang Mr C ni psl kejadian tu..
Then,Mr C itu jawab :

Huhuu..
Pesilat tu aku a long long long time ago.. :P



nota samurai..wachaa!! :
kalo aku tgk depan2..
mmg kompem 500% wa takkan makan cili sos lagi..
sebab wa allergic tgk darah kemain byk cenggitu..
wuwuwuwuuuuu.. -__-"






4 comments:

mamabetty! said...

nanad! menakutkan betol lah kan..mcm2..haihhhh...

cendawanpink said...

pujie : tau takpe wehhh..mcm2 da skg ni..tah pape tah..:P

Lovely Fieyza said...

hahaha.. best ape.. kejadian dpn mata.. kalau aku.. mau muntah2 kt citu jugak2 tgk darah tu.. haha rugi la kau blek kg..

cendawanpink said...

fieza : ahahaa..jgn laa dpn mata weh,pnh tgk eksiden dpn mata..darah melambak2..aku yg trauma xtentu pasal.. :D