01 August 2012

.Family Outing.

Uhukk uhuukkk..
Sebab ke-boring-an yg melampau di bln pose ni..
Nak dok ngumpat sikittt..
Heheheee..
Bukan ngumpat..
Tapi nk story mory ajee..
Dun worry,aku xngumpat sesape..
Aku nak ngumpat beberapa org aje.. :P
Sume yg aku nk ngumpat ni..
Dalam reality show - Family Outing..
Ahahaa..
Takde nk ngumpat maknusiye keliling saye okehhh..

Korang yg mane suke korea bagai ni..
Tau laa kot family outing ni cite ape..
Kalo tak tau.. Sile pegi kt incik google..nanti jumpe incik wiki pulokk.. :D
Before ni aku mmg xsuke langsong cite korea..
Sebab?? Sebab biase nye hero n heroin mampos ending cite..tu malas tu kan..:P
So,aku lagi suke variety show / reality show..
Selain cite Family Outing ni,aku layan gak RUNNING MAN..
Sumpah kalo cite camni lawak gile babon..
Berdekah² je bhai kalo nengok..
Ko tgh sedih patah hati pon,kalo nengok..
Kompem heppy..
Kompem!! :D 

dari kiri :
Jongshin
Yee Jin
Chun Hee
Soo Ro
Jaesuk
Hyori
Daesung


Memang best gile wehhh..
Tapi season 1 jelaa yg aku suke..
FO season 2 aku xgemar langsong..
Tak best kot org² nye..huhuu..
Even cite ni da berkurun lame..
Tapi xjemu wehh ulang² nengok nye..

Cite ni best..
Sebab,die ade masak² gitu tau..
So,agak² laa kalo korang nk melancong gi Korea nanti..
Boleh tau ape makanan yg takkan rasa was² nk makan..
Bukan sume yg diorang masak letak vavi..huhuu..
Kan dulu aku ade cite kan pasal KIMCHI & POTATO PANCAKE..
Tu resepi cedok dari situ laa..ahahaa..
Pasal,cara diorang makan..
Gile nmpk cam sedapppp..

So,sesape nk cite ni..
Sile berjumpa cik Mei Ping..
Bwk hardisk skali utk sedut cite ni okehh..huhuu..
Jmpe aku pon boleh,kt opis laa kan.. :D
Okehhhh,cau cin cauuu yoooo..





6 comments:

aBoi said...

alah.. kalau tengok cite korea.. lempeng sayur dia tu pun nampak sedapppp..hahaha

aku layan gak family outing ni kadang2.. dah banyak sgt tak terlayan.. season 2 aku tak layan gak..hehe

selain running man, aku suka 1 night 2 days & infinity challenge.. kelakar.. keh keh keh..

cendawanpink said...

aboi : ahahaa yeke..suke betol aku tgk diorang main masak2 tu wehhh.. :D
season 2 cm annoying sgt,tu xlayan da..g pon,diorang stop gitu aje kn??

invicible youth pon best la jugek..
skg tgh layan Idol Olympics..ko nengok x?best gak tu..baru je start..

Mrs mAmikO AbUrakOji said...

aku jela yg xlyn cite korea ni?huhu..
aku dh tgk dah kimchi & potato pancake ko, sgt menyelerakan..nk resepi...hehe

cendawanpink said...

mamiko : kimci sdp mkn ngn mee je..mkn gitu,xlalu tekak weh..hahaa.. :D
potato pancake tu pon muak..
t aku carik balek resepi nye.. :P

Elsie coolzzzz said...

WOITTTTTTTTTTTTTTTTTT HAHAHA APA PROMOTE2 NAMA AKU NI!!!!!!!!!!!!!

cendawanpink said...

lc : ahahahaa..ko kata nk jadik FAMESSS mcm aku n incik N aku..
tu psl aku mention nama ko skali.. :D