15 August 2012

.Sweet Confessions.


Omo omo omooooo..
Ai loikeeee shy shy man..(berbanding lelaki xtau malu..)
Ahahaa..
Cara die lamar tu..
Auwwww..ku sukee sukee dan sukee.. :D

Berbanding lamar depan org ramai..
Melutut bagi bunga..
Malu ooooo..!!
Tapi style yg ni aku suke..
Bagi gak bunga kot..
Ahahaa..
Cume the way dia lamar tu..
Sweeettt kot..(bagi aku laa kn..:P)

Kalo aku dilamar gitu..
Kompem aku terimaaaa nikah nyeee..upss!!
Kah3..
Yg penting aku suke..
Ape aku kesah?? :P

Xtau aku cite psl ape??
Sile rujuk Running Man Episode 106!!
Cau cin cauuuuu.. :)




 dan
akhirnye..
ni laa lelaki yg confess tu..
ahahaa.. :D

sape?
sile nengok sendiri episode tu ekk..
saje kabur kan muke beliao..
sbb lc x tgk lagi..
nanti asyik dok tanye aku je sape laki tu..
ahahaa.. :D




nota sweet sweet :
kenape laa sume lelaki romentik dlm drama & filem je?
dan juge dlm running man?hahaa.. :D
3 kali aku ulang nengok episode ni..ahahaa..






17 comments:

Hustler said...

Giler Runningman Jugak....... -_-''

cendawanpink said...

mawi : same mcm dia kn?hahaa.. :D

Hustler said...

Ha??? Errr... Hahahaha... Nih dalam running man nih, ada si zirafah tak??? Lalalala

cendawanpink said...

mawi : ado ado ado..hahaa.. :D

Hustler said...

Hahahaha.. Si zarafah yang sengal. Aku minat Jung kook. (betul ke ejaan aku nih?) Hahahaha

cendawanpink said...

mawi : jong kook..hahaa.. :D
ade nengok episode ni x?

Hustler said...

Hahahaha.... jong kook eh??? wakakaka.... tak tgk lagik.. kenapa?? nak bagi aku tgk ke?? hehehehe :P

cendawanpink said...

mawi : mtk awek ko laa..hahaa..suh die bwk pendrive dtg meja aku..best ep ni.. :D

Hustler said...

Siot jek... mana datang awek ntah... Hahahaha.... Ko ade ke?? carek gak tuh... Ko send by emel taleh?? wkakakaka :P

cendawanpink said...

mawi : satu part pon xlepas kalo pakai emel dowhh..hahaa.. :D

Hustler said...

Hahahahaha... ko kan punya budi pekerti yang mulia... pe kata ko bagi dengan sukarela kat beliau?? wakakaka.... buleh aku layan balik JB nih. ahakz!!

cendawanpink said...

mawi : aritu da bagi..die pnye pendrive prob..huhuu.. :P

Hustler said...

Owwhhhh yeke?? ala... acane?? hahahaha.. aku amik kat umah ko kat johor la ek?? wakakaka :P

aBoi said...

Kim Jong Kook !!!! He's very sweet...

sayangnye dia belum nak kawin lagi.. dongseng dia plak yang nak kawin dulu... hehe..

Haha dah nak kawin dah.. yahoo! suke suke..

p/s : I pun suka cara dia lamar Mi Jin..hehe. Sweet hokay! =P

cendawanpink said...

mawi : ahahaa.. :D donlod sndiri..

cendawanpink said...

aboi : ahahaa..siyesss sweeeeettt sgt kn..aku suke wehhh.. :D
dok ulang2 je part tu..

jongkook tggu aku kot..kah3..
xpon tggu eun hye.. :P

Hustler said...

Nad, Kao kedekut.

Ok, tak paham dah biler dah masuk citer panjang2 nih. kbhai.