11 September 2012

.Fesbuk Bilang Apa?.

Hehee..
Skg fesbuk aku jadik tempat klik-klik je..
No more pic..
No more status mati laki..
No more status bikin hot..
Sbb fesbuk fren soooo annoying..hahaa.. #mahap

Tapi ni apps for fun..
Kalo rase skemaaa xleh nk fun..
Jgn layan okehh.. :D


1] Fail Jodoh
2] Fail Cinta
3] Fail Rahsia
4] Fail Rahsia


Daya tarikan : Mata Sepet.
  Mata ku x sepet owhhh..huhuu..

Usia pasangan di cari : 25 tahun.
  Eh,mane tau ni?hahaa.. :P

Berapa kali bercinta : 13 kali..
  Memandai je kan apps ni..huhuu..500 kali laa.. :D

Ada skandal ke tak : Time muda2 jer
  Skg consider aku muda lagi kot..soooo? ;)

Kesetiaan : 100%
  Laa,kata ade skandal tadi.. -___-"

Kekuatan : Mudah mencairkan hati.
  Salah kot..kekuatan aku is menampo org sampai patah gigi..hahaa.. :D tu baru 'kuat'.. :P

Kelemahan : Kalau menipu cepat kantoi.
  Tak baik menipu,soon and soon akan tau gak kebenaran nye..iye dak? ;)

Jodoh pilihan : Sederhana tak kaya pon takpe.
  Kalo bisa,yg kaya aja dong..kah3.. #mati



nota fesbuk :
Okehhh,so kesimpulan nye..
Fesbuk tipu!!
Tapi ade yg dok terkena btg idong sendiri tu..
Kebetulan laa kan..ke-betul-an katanye..muahahaaa..
Adiosss.. :P





5 comments:

Elsie coolzzzz said...

hahahahaha tah pape!!

Elsie coolzzzz said...

and 1m 1st wahhhhhhhhhhhhh

cendawanpink said...

lc : ko da knape 1st bagai?hahaa.. :D

aku suke fail no 2 tu..
pasangan pilihan : ARTIS!!
peh,mcm tau2 je kan.. :P

Mrs mAmikO AbUrakOji said...

hehe..aku suke baca apps ni..tp baca org lain punye la, aku mmg xbuatnye..takot..hahaha

cendawanpink said...

mamiko : hahaa..aku pn suke,tu try buat tu..hik3.. :D