12 September 2012

.Lasagna + Spageti.

Fuyooo..
Western engkooo!! kah3..
Muke jawe ponorogo,tekak omputeh..ceittt.. :D
Sukati aku laa..haipppp!!

Da berkurun aku cari lasagna sheet..
Akhirnye baru jumpe..hehee.. :P
(Elsie kata lasagna SHIT..hohoo..)
So,lincah carik bahan dgn semangat yg jitu..
Nak buat lasagna..
Pada hal boleh je kot order kt Dominos tu haa..
Tapi tamak haloba katanye..
Nk gak buat sndiri..hihii..

Dan ini laa hasilnyee..
Taraaa..!!

 Eh bukan!!
Ini spageti..
Ni sementara tunggu lasagna masak dlm oven..
Kite makan laa spageti..hehee.. :D


Yg sebenar nye lasagna tu gini haa rupe beliao..
Macam biase..
Tekan gambo utk ke-liur-an yg jelas..hehee..



Dan akhir sekali..
Kasi gambo besooo sikit..
Menampakkan cairan keju yg melimpah ruah..
Diikuti daging ayam yg sedap..kah3.. :D
Makan panas2 siyesss super sedap..
Da sejuk,kembang tekak n muak.. -__-"



nota lasagna : 
cehhh,muak laa konon..
separuh dari lasagna beso tu aku makan sekali hadap..
elsie amek suku je..
n suku lagi,aqiqah kat dak2 ni..hihii.. :D
caucincauuu!!







19 comments:

Hustler said...

Ini mengiurkan.

cendawanpink said...

mawi : dan pasti nye sgt memuakkan..hahaa.. :D

Hustler said...

Hahahahahaha, lau aku, tinggal pinggan baru baru aku muak. wakakakakaka

cendawanpink said...

mawi : ahahahaa..sengal..tu bkn muak,tu nk jadik ulor sawa melingkorrr.. :D

Hustler said...

Hahahahahaha.... yeke?? mesti kelihatan kurus kan biler melingkor macam ulo?? wakakakak

cendawanpink said...

mawi : kurus laa jugek..tp kalo disumbat dek cheese je..xde kuruih ohhh..jadik mokmok cm aku laa kan gamaknye.. :D

Hustler said...

Wakakakakakaka...... ko gemuk??? pergh!!! agak2 la tipu.... Hahahahahaha

cendawanpink said...

mawi : hahaa..gemok tak laa..chubby je..kih3.. :D
tiap2 ari niat nk joging..tp last2 joging membute je wehh..

Hustler said...

Hahahahahaha..... jom2... broga.... tapi ko masak la nih.. dok kat atas broga kang buleh melantak laie.. wakakakaka

cendawanpink said...

mawi : broga??uishhh,dgn stamina aku skg..panjat bukit blakang umah je da leh buat aku sempotttt.. :D
dlu aku g broga mkn nasik lemak atas tu..marbeless!!

Hustler said...

Hahahahaha... tipu la ko... mengalahkan aku yang 100 kilo plak... wakakakaka.. aku ok jek naik, cuma mmg byk hentian la kan?? maklum la.. enjin overheat... wakakaka....

ko bawak ke ko beli kat makcik torchlite nasik lemak tuh?? wakakaka

cendawanpink said...

mawi : msti laa tapau dri umah..hihii..
aku naik atas tu pon byk stop kt RnR..kt tmpat angkasawan pre-wed pon stop gak..ki3.. :D

Hustler said...

Hahahahahaha... aku lepak kat lereng tempat angkasawan tuh pre wed cam buhsan jek... wakakakaka

cendawanpink said...

mawi : kalo lepak ngn yg tsyg..kt tepi longkang pon jadik besttt.. :D

Hustler said...

Hahahahahaha.... stakat nih lom lepak tepi longkang lagik ngan kesayangan2 aku, ko penah ke nad?? hahahaha

cendawanpink said...

mawi : penah..time skolah..dlu skolah xmampu dating tmpt mahal2..hahaa.. :D

Hustler said...

Hahahahaha... mujur dulu masa aku sekolah tak penah bercinta.. wakakakaka

cendawanpink said...

mawi : cinta monkey..kah3.. :D
t aku update cite cinta monkey ekk..

Hustler said...

Hahahahaha.. orait gak... aku tak penah rasa cinta monkey kot... dok beriye2.. last musnah di tgh jalan.. wakakakaka