15 October 2012

.Anonymous BODOH!.

Heheheee..
Pada aku laa..
Org yg komen gune ID Anonymous ni pengecut..
Tarak peliaq or pepeaq..hahaa.. :D
Dah tu,dok komen yg xde kene mengena dgn entry..
Contoh cenggini laa yee..



Ni die komen dalam Entry INI..
Rase nye aku xde pon nk kutuk jadah ape pon dlm entry tu..
Dan takde pulak unsur-unsur politik kot dlm entry tu..
Tak tau laa anony bodoh ni komen ape?huhuu..

Anony tanye,ko bagus sngt ke?
My answer :  
AKU TAK BAGUS,TAPI KALAU KAU DAH KONFIUS YG AKU NI BAGUS KE TAK,SAMPAI BAGI SOALAN CAMTU..
SO...AKU ISYTIHAR LAA AKU KATEGORI BAGUS..!!
WAKAKAKAKAA..!!


To anony bodoh yg aku rase aku kenal ko..
If ade MASALAH,PROBLEM,TAK PUAS HATI..
Meh jumpe depan2 meh..
Tak syiok dok komen2 jadik anony pengecut..
Kite main gusti-gusti ke,lagi besttt..
Im ready..!! :)

And lagi satu ye anony bodoh..
For what aku nak dengki gov dapat ke tak dapat..
(tak tau laa jadah ape yg dapat nye..x clear komen si bodoh ni kan..)
Coz aku lahir-lahir je mmg org GOV..
Ahahahaa.. :D
Sah ko ni taip komen kt entry aku tu gune peliaq tunduk or muncung pepeaq kan kan kan?
Sian ko..da cacat macam alien lak..hahaa.. :D
Ni laa akibat org zmn skg yg terlebeh makan hasil haram..
Pale otak pon jadik haram jadah..


Sebab tu laa jari tengah wujud..
Wujud disebabkan org-org macam ANDA..!! 
;-)


nota to anony bongok : 
kalau kau berani,kasi laa user id ko..
ape barang komen gune anonymous..
huhuu..
takdak peliaq or pepeaq ke? :P

ke....ko belom sunat lagi??ahahahaa..





21 comments:

Pupel Liyana said...

jangan layan sangat sipengecut tu. hehehe.

sue. said...

T_T..aku pn pelik ni nad..xde kene mengena..

cendawanpink said...

pupel : ahahaa..beliao si anony takda peliaq / pepeaq..tu pasal pengecut.. :D

cendawanpink said...

susue : aku dok bace byk2 kali gak komen n kaitan entry tu..takde kene pape pon kan?siyess sadis..

org dari planet mane tah xreti komen..hahaa.. :D

Hustler said...

Hey!!! Tutttt.... Apekah tutttt.... tutttt tutttt tuttt.... ini macam punyer tutttttt pon ada tutttttt....

(bayangkan ayat dalam melodi).

ctpujie said...

nanad kompius bace komen dia tuh..puas pikir ape kena mengena ngan entry ko tuh..hahaha..
peliks!

cendawanpink said...

mawi : ahahaa..byk naa tuttt..smpai x paham da..kah3..mcm melodi ekk.. :D

cendawanpink said...

pujie : kan aku da bilang..die dari planet selain bumi..
tu payah nk paham tu..ahahaa.. :D
byk kali ko bace pon xde kene mengena kan pujie?

Hustler said...

Hahahaha.... ko dapat bayangkan tak situasi ber tutttt tutttt tuh?? wahahaha..... Aku dah tergelak sniri plak baca balik ape yang aku taip, wakakakaka

cendawanpink said...

mawi : ahahaa..sengal ko.. :D
ape lagi..kasi tuttt kat anony tuttt tuuutttt laa..

Hustler said...

Hahahahahahaha..... baru tawu aku sengal?? kihkihkih..... kang lau dah kasi tutt.... kat anony tuttt tuttttt... sape pulak nak tutttt, tuttttt dan tuttttt nanti?? wahahaha :P

Cik Aja said...

Xphm apa dia cakap..apa yg dpt,apa yg xdpt nad?
Lps tu peliaq tuh apa? Pepeaq? Hehe

cendawanpink said...

mawi : ahahaa..ape lagi..
tuttti frutttti la bhai..kah3.. :D

cendawanpink said...

aja : ahahaa..ko pon x paham kn..aku pon same x paham..xdpt pegi korea barangkali..kah3.. :D

peliaq pepeaq aku twit ko..hahaa..

LiaNa YuSoF said...

hahahaha.. si anonymous yang tutt tutt saja carik pasal.. kan dah makan makian... hahahahaha...

cendawanpink said...

liana : ahahahaaa..tau takpe weh..
kalo depan2..makan sup kaki laa gaya nye tu.. :P

fiqkbe said...

eeeiii ntah pape ntah anon tu.

cendawanpink said...

fiqkbe : loserrrrr..mmg camtu..hehee.. :D

Hustler said...

Ah kaoooo....... time ajak, ada sahje halasan. haish. Jom.. tutttii fruttii.. wahahahaha

cendawanpink said...

mawi : org skg tuko slera..snogurt lak.hahaa.. :D

Hustler said...

Hahahahahaha..... jom2!!!!