01 October 2012

.Entry Menyumpah.

*Entry unsur 24SX..!!
Mengandungi unsur-unsur kecelakaan melampau..
Tak mampu baca..Click petak merah sebelah kanan atas tu..TQ..*


Serious wa tak paham..
Bonus sebulan setengah kemain kemaruk masing2 nk dapat..!!
Tapi buat keje macam haramjadah..
Bukan payah naa pon..
Aku tepon tanye kehadiran je siottt..!!
Rase aku nak listkan je mane2 pejabat gomen sengal yg xreti angkat call ni..
Grrrrrrrrrrrrr..!!!!!
Dan sume yg aku call pejabat Ketua Pengarah,Pengerusi dll..
Sume pegawai atasan pnye opis laa aku call..
Sampai rase nak hempuk je tepon ni..
GERAMMMMMM!!!!!!
Kalau rase nak makan gaji bute sumbat perot korang..
Baik jgn keje..
G mati je bagos.
Bongokkk betol..
Kalau gua x kene push ngn org atas..
Gua xde rase nk hempok org2 yg aku call xdpt2 ni..
Kalau aku jumpe org2 yg aku call xdpt2 ni..
Mmg terase nk berpusing agaknye kepale diorang ni..
Jgn nk bagi alasan bukan2 yg xlogik la deyyyy..
Byk kali aku call,x angkat2 kot..what the fuuuuu..

Cau cin cau..
Wa malas da nk call n buat keje bodoh ni..
Jom tgk WGM!! :D





13 comments:

Hustler said...

WGM tuh ape?

Elsie coolzzzz said...

hahahaha pagi tadi breakfast skrg waktu minum pagi ko kene paham tu hahahahahahaha!!!

cendawanpink said...

mawi : g gugel.hahaa..

Hustler said...

Ok, instinct aku kuat mengatakan ini adalah Korea.

Elsie coolzzzz said...

Mawi - WGM - Wonderful Gay Malaysia

Miss Tasantek said...

soalan sama macam mawi :)

sabar nad...diorang tengah minum pagi tu :) ahahahahaha....coffee break :)

cendawanpink said...

lc : ape beza bekpes ngn minom pagi?hahaa..combine kan laa..duduk diam2 depan tepon..geram aku dowhh.. :D

cendawanpink said...

tasa : dari pukul 8 - 5pm..sokmo coffee break..geram betol aku..
kalo tepon aku ni boleh keluar tangan..mau tangan aku dah cekau leher memasing suh agkat tepon..ahahaa.. :D

WGM - spt penerangan elsie..kah3..
(korea sokmo laa kan..:P)

Hustler said...

Hahahaha.. betol Korea! We Got Married. Huh!!!

LC :: Ko Gay ke?? Ho Hem Ji!!! Berapa buat pembedahan?? Macam ori la nyah. kihkihkih..

Elsie coolzzzz said...

MAWI- Nolahhh im lesbo no need any surgery utk pasang "burung" kedai condom ada jual~~ingatkan ko nyah tadi mcm tak bjaya je pbedahan~~ hahahaha

Hustler said...

LC :: Hahahahaha... patut la nad makin menjadik2 biang nyer... wakakakaka.... ko tak tawu maksud biang, ko tnya nad. Eh?? i punyer tak men la bedah2 uols.... i men yang boleh bukak pasang.. hehehe... convertible uolsss...

Elsie coolzzzz said...

Mawi-- Heyyyyy~~ Jgn gumpat kekasih aku!!! hahaha mane2laa Mawi ko hebat!! hahaha

Mrs mAmikO AbUrakOji said...

aku pun pnh kene cmni..aku kol smpi 2 ari xberangkat2....skt ati aku..pdahal ofis org2 beso, xknlah bley xde org lak kan..susah2..